Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém - BKG

2019. December 12.
4 éve
Az utolsó hazai bajnoki mérkőzése előtt áll 2019-ben a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Az NBI/B Piros csoportjának tizenkettedik fordulójában a BKG-Prima Akadémia lesz a vendég a Vetési Albert Gimnáziumban, december 13-án, 18:00-kor.
 
Szoros csatára lehet számítani pénteken, hiszen a tabella első helyezettje (Veszprém) csap össze azzal a BKG-val, akik legutóbb hazai pályán a Vasast verték meg, egy viszonylag nagyobb különbségű mérkőzésen (99:71), és ezzel a negyedikek a ranglistán.
 
A HOYA is egy sima mérkőzésen tudta otthon tartani a két pontot a Nagykőrös ellen (93:66), amihez nagy részben járult hozzá Madár András tizennyolc pontja, illetve Czirbus József tizenhárom lepattanója.
 
 
A BKG részéről, mint ahogy azt vezetőedzőnk is nyilatkozta, nagy veszélyt jelentenek a Nagy testvérek. Közülük is kiemelkedik Nagy Botond Ágoston, aki 26,5-s átlagpontszámmal vezeti a bajnokság ezen statisztikára vonatkozó ranglistáját, akárcsak 8,2-es gólpasszátlagával, míg 33,5-es átlag VAL mutatójával a második helyen áll. Azaz kijelenthetjük, hogy a piros csoport egyik legjobb játékosát kell holnap megfékeznie csapatunknak.
 
A bakonyi együttesnél még mindig nem léphet pályára Völgyi Marcell és Szabó Péter, de Mike McCall már ismét Mérész Csaba mester rendelkezésére áll.
 
Egy szoros és magas színvonalú mérkőzésre számíthatunk tehát pénteken a Vetési Albert Gimnáziumban. Buzdítsuk minél többen a helyszínen a srácokat az esztendő utolsó hazai meccsén!
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink