Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Honvéd

2021. Április 24.
2 éve
Hazai pályán küzdünk a jobb végső helyezés reményében április 25-én, vasárnap 17:00-tól, a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban. A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ellenfele ismét a Budapesti Honvéd SE lesz. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Nehéz feladat vár a mieinkre, mivel az odavágón a bakonyi gárda tizenegy pontos (78:67) vereséget szenvedett, ami azt jelenti, hogy amennyiben a fővárosiak tíz, vagy annál kevesebbel kapnak ki vasárnap, úgy ők kapják meg az esélyt, hogy a másik ág győztesével küzdhessenek meg az ötödik helyért. A másik két csapat, akik ugyanezt tűzték ki célul, a Salgótarjáni KSE és az NKA Pécs. Az ő párviadaluk csak szombaton kezdődik.
 
A csütörtöki összecsapáson, habár nem játszottunk rosszul, és végig partiban voltunk, két rosszabb periódus elég volt ahhoz, hogy végül Puskás Artúr legénysége szerezze meg az előnyt. A mérkőzésen Szabó Péter 18 pontot szerzett, leszedett 9 lepattanót és kiosztott 7 gólpasszt. Ez a teljesítmény 35-s VAL mutató eredményezett irányítónknak a találkozó végére.
 
Habár a fór a fővárosiaknál van, csapatunk mégis bizakodóan tekint a vasárnapi megmérettetésre. Az előttünk álló meccsről Baksa Szabolcs és Szabó Péter mondta el véleményét.
 

Baksa Szabolcs, a Veszprém vezetőedzője: Nem játszottunk rosszul az odavágón, viszont hazai pályán jobb dobóformára és lepattanózásra lesz szükségünk, hogy ledolgozzuk a hátrányt. Erre készülünk ezekben a napokban.
 
Szabó Péter, a Veszprém csapatkapitánya: Mindent bele kell adnunk! Elől és hátul is maximális koncentráció kell. Kielemezzük a hibáinkat, és minimum tizenkét ponttal nyerni szeretnénk vasárnap.
 
Kövessék élőben a mérkőzést a YouTube csatornánkon, és szurkoljanak a fiúknak, hogy lehetőségük legyen az ötödik hely megszerzésére.
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink