Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

2019. Szeptember 26.
4 éve
A több mint egy hónapos alapos felkészülési időszakunk lezárta után, pénteken este 18.00 órakor hazai pályán, a Vetési Albert Gimnázium sportcsarnokában kezdjük meg idei szereplésünket az NB I/B Piros csoportjában. Az első fordulóban az ellenfelünk nem más, mint a budapesti MAFC csapata lesz.
 
A fővárosi gárda Magyarország harmadik legeredményesebb férfi kosárlabda egyesülete 7 bajnoki címével, 24 bajnoki ezüstérmével, 10 bajnoki bronzérmével, valamint 5 kupagyőzelmével. Alakulata a tavalyi idényben az alapszakaszban másodikként, míg a rájátszásban harmadikként zárt.
 
A mögöttünk hagyott évben az alapszakaszban előbb vendég környezetben 85-80 arányban, utóbb hazai pályán pedig 98-90-re diadalmaskodtunk játékosunk, Kovács Ádám excsapata ellen. Veszprémi részről mindkét találkozó legeredményesebb kosarasa Madár András volt.
 
Játékosmozgásukat szemügyre véve a pestiek négy búcsúzó játékos mellett négy érkezővel is számolhattak. Garamvölgyi Ákos Oroszlányba, Nagy Krisztián az UTE alakulatához, Lakosa Zsolt Nagykőrösre távozott. Eric Washington új klubcsapatáról nincs információnk.
 
Kovács Ádám egykor a MAFC alakulatát erősítette
 
Igazolásaik tekintetében jól munkálkodtak, ugyanis immár egy légiós mellett két élvonalbeli kosarassal is rendelkeznek. Tóth Péter Székesfehérvárról, Harazin Tamás Kaposvárról, Barta Ákos a Vasasból, Ryan Richmond pedig külföldről tette át székhelyét Budapestre.
 
Vezetőedzőnk, Mérész Csaba minden játékosára számíthat az idénynyitón: Völgyi Marcell is felépült sérüléséből. Bajnoki ezüstérmes, Hepp Kupa-címvédő gárdánk soraiban az újdonsült csapatkapitány Medve Máté, Czirbus József, Füzi Róbert, illetve Mucza Tamás először lép majd pályára a bajnokságban.
 
Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az összecsapás előtt megvásárolhatják bérleteiket a 2019/2020-as idényre, amely a bajnoki mérkőzéseken kívül minden hazai kupamérkőzésre is egyaránt belépésre jogosít.
 
Mindemellett pedig adakozásra külön lehetőségük is nyílik majd. Az első találkozónk minden idényben ingyenesen megtekinthető, ugyanakkor az azt követő négy hazai összecsapás teljes jegybevételét a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére ajánljuk fel. Kérjük, hogy a szezonnyitó mérkőzés belépőjére szánt összeget áldozzák fel eme nemes célra, valamint a többi találkozó alkalmával is számítunk szurkolóink nagylelkű adományaira. 
 
Legyünk minél többen, ugyanis jót tenni könnyű, ha sokan segítenek! S nem utolsósorban szurkoljuk ki együtt az idénynyitó győzelmünket!

Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink