Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – MAFC

2021. Április 06.
3 éve
Otthon, azaz a Március 15. úti Sportcsarnokban fogadja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a MAFC csapatát a rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzésén, április 7-én, szerdán, 20:00-tól. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Nehéz és fontos mérkőzés következik a veszprémi gárdának, akik zsinórban harmadszor fognak a fővárosi MAFC ellen játszani. Legutóbb április 3-án, idegenben, a három győzelemig tartó negyeddöntő első fordulójában feszültek egymásnak a felek. Ekkor egy nagyon szoros első félidő után végül az ellenfelünk távozhatott győztesen a pályáról (95:83). Azon az összecsapáson a Veszprém centere, Nebojsa Dukic nem tudott pályára lépni kisebb sérülése miatt. Madár András viszont ott volt, és 30 pontot szerzett, a meccset pedig 37-es VAL mutatóval zárta. Orgona Gergő is remekül játszott, a fiatal erőcsatár 11 lepattanót szedett össze.
 

Az előző két meccsen (egy alapszakasz és egy playoff) tehát vereséget szenvedtünk a MAFC-tól, ám mindkétszer idegenben játszottunk. Hazai pályán azonban nyertünk ellenük még decemberben, ráadásul nagy különbséggel (109:76), így már csak ezért is megvan minden okunk a bizakodásra. A szerdai meccs nagyon fontos lesz, és természetesen ennek megfelelően készül is az együttes a megmérettetésre.
 
Kövessék élőben a találkozót a YouTube csatornánkon, és szurkoljunk együtt kosarasainknak!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink