Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – NKA Pécs

2021. Május 07.
2 éve
Az utolsó mérkőzéséhez érkezett a 2020/21-es szezonban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amikor is az NKA Pécs lesz az ellenfél május 8-án, szombaton 17:00-tól a veszprémi Március 15. utcai Sportcsarnokban. A tét a hetedik hely megszerzése lesz. A meccset élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Jó hír, hogy immáron a csarnokban buzdíthatják a fiúkat a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint azok a tizennyolc év alattiak is, akiket védettségi igazolvánnyal rendelkező rokona kíséri el. További fontos információkat erről korábbi cikkünkben találnak a drukkerek. A találkozóra a belépés ingyenes lesz.  

Három ponttal kapott ki a HOYA a szerdai odavágón az NKA otthonában (85:82), aminek értelmében ahhoz, hogy a hetedik helyen zárhassuk a szezont legalább négypontos győzelmet kell aratnunk szombaton. Ellenfelünk negyedik negyedes zónavédekezése meglepett minket, ami végül, habár a találkozó jelentős részét mi kontrollátuk, egy triplányi vereséghez vezetett.
 

A legutóbbi összecsapáson igazi csapatként működött a gárdánk, öten is tíz pont felett dobtak. Közülük is a legtöbbet Madár András szerezte, aki 23 egységgel vette ki a részét a szoros végeredményből. Kiemelkedő volt még Orgona Gergő 14 pontja, valamint 80%-os mezőnyszázaléka, ráadásul a legjobb, 21-es VAL mutatót is magáénak tudhatta.
 
Habár hátrányból várjuk a meccset, Baksa Szabolcs vezetőedző az odavágó után elmondta, hogy egyáltalán nem csalódott, sőt, örül annak, hogy egy jó a mérkőzést játszottak a felek.
 
Szabó Péter csapatkapitányunk a következőket mondta a pécsiek elleni összecsapás előtt: „Szeretnénk megszerezni a hetedik helyezést. Hazai pályán erősek vagyunk, és remélem, hogy a szurkolók támogatása még egy lökést ad nekünk. Mindent bele fogunk adni!”
 
Buzdítsuk együtt a csapatot szezonzáró találkozón, aki megteheti, az a helyszínen, aki pedig esetleg nem tud kilátogatni, az a képernyő előtt!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink