Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Nyíregyháza

2020. Október 30.
3 éve
Ismét hazai pályán játszik bajnoki mérkőzést a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a HÜBNER-Nyíregyháza BS ellen, október 31-én, 17:00-tól, a Március 15. úti Sportcsarnokban.
 
Nagy erőkkel készül a veszprémi gárda a hétvégi mérkőzésre, amelyet a listavezető Nyíregyháza ellen vív meg a bakonyi csapat. Javítani készülünk a hétfői botlás után, amely egyben a kiesést is jelentette a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupából. Pápán játszottunk kupamérkőzést a hét legelején, amelyen a hazai csapat aratott győzelmet (81:68), és így már nem folytathatjuk a küzdelmeket a kupasorozatban.
 
A bajnokságban jó formában van a csapatunk, hiszen az utolsó két találkozót győzelemmel tudtuk zárni. Előbb a Pécs ellen, hazai pályán (85:74) nyertünk, majd az MTK otthonába látogattunk, ahol egy nehéz mérkőzésen végül 75:86 arányban tudtunk felülkerekedni a Törökbálinton. Ezen a mérkőzésen Nebojsa Dukic kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és három mutatóban is csapatunk legjobbja volt. 20 pontot, valamint 13 lepattanót szerzett, amivel 34-es VAL mutatót tudott jegyezni.
 

A Nyíregyháza eddig hibátlan teljesítményt nyújt a bajnokságban, öt győzelem és nulla vereség a mutatójuk. Legutóbb hazai pályán a Budapest Honvéd csapatát tudták legyőzni nagyarányú különbséggel (100:78).
 
Komoly tényező lehet a mérkőzésen a nyíregyháziak friss igazolása, a légiós Ubilla Emmanuel, aki több első osztályú csapatot is megjárt már, valamint 18,2-es pontátlagával vezeti a házi pontlistát.
 
A szombati mérkőzésen kérjük kedves Szurkolóinkat, hogy tartsák be a járványügyi helyzetre vonatkozó előírásokat. A csarnok egész területén kötelező lesz a maszk viselése, valamint igyekezzenek tartani a legalább másfél méteres távolságot egymástól a közösségi terekben. Helyezünk ki kézfertőtlenítőket is, amelyek használata erősen ajánlott, akárcsak a tájékoztató táblák elolvasása és az ott leírtak követése.
 
Szurkoljunk együtt minél többen a helyszínen a csapatnak ezen a nagyon keménynek ígérkező meccsen! Az összecsapásra a belépés ingyenes. Az online élő közvetítést pedig a Patreon követőink élvezhetik! Részletek erről itt olvashatók.

 
Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink