Naptár

Betöltése

Guntis Sipolins a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémhez igazolt

2020. Február 18.
3 éve
A mai napon megszületett a megállapodás a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatát működtető Veszprém Kosárlabda Kft. és Guntis Sipolins között, amelynek értelmében a lett kosárlabdázó a 2019-2020-as szezon végéig, majd opcionálisan további egy évig a bakonyi alakulat játékosa lesz.
 
A 207 cm magas és 101 kg súlyú, erőcsatár és center poszton is bevethető kosárlabdázó 1993. november 10-én született Ogre városában, és itt is mutatkozott be a profik között 2009-ben. Innen 2012-ben a BA Turiba, majd 2014-ben a Jurmalas Sports együtteséhez szerződött. 2015-ben visszatért szülővárosába. 2018-ban BC Valga-Valka/Maks&Moorits-hoz igazolt, majd még abban az idényben az NK Liepaja gárdájához. Innen teszi most át székhelyét Veszprémbe, első ízben elhagyva hazája bajnokságát.
 

Jelenlegi átlaga 11,4 pont és 8,1 lepattanó. Utóbbi mutatóban a negyedik legeredményesebb az észt-lett első ligában. További érdekesség, hogy a 2017-es Universiade-én nemzeti csapatával bronzérmet szerzett, őt pedig a torna legjobb centerének választották.
 
Sok sikert kívánunk Guntisnak a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 33-as számú mezében!
További hír a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét illetően, hogy a Veszprém Kosárlabda Kft. a mai napon felbontotta amerikai légiósa, Mike McCall Jr. szerződését. 
 
Köszönjük Mike-nak mindazt, amit a Klubunkért tett, és sok sikert kívánunk a pályafutásához!
 

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink