Naptár

Betöltése

Három fiatal, három példakép

2019. Szeptember 11.
4 éve
Beszélgetés a felkészülés tapasztalatairól, illetve a jövőbeni célokról fiatal játékosainkkal, Simon Mártonnal, Bruder Flóriánnal  ésVeingartner Andrással.
 
Hogy érezted magad a felnőtt csapatban az alapozás során? Kemény felkészülést tudhatsz a hátad mögött?
 
Simon Márton: Az idei felkészülés szerintem kemény, de hasznos volt. Sikerült abszolút jó fizikai állapotba hoznom magam. Több új játékos is érkezett hozzánk a nyár során: egytől egyig mindannyian jó emberek, s kiváló sportolók.

Bruder Flórián: Az elején nehéz volt felvenni a lépést a felnőttekkel, mind mentálisan, mind fizikailag. Azonban a végére belejöttem és sokkal egyszerűbben vettem az akadályokat, így összességében azt kell, hogy mondjam, nagyon jól éreztem magam.
 
Veingartner András: Eléggé embert próbáló feladat volt a felkészülés, de ennek ellenére nagyon élveztem: úgy érzem, rengeteget fejlődtem.
 
Veingartner András és Simon Márton
 
Van-e példaképed a csapattársaid közül, s ha igen, akkor ki és miért?
 
S.M.: Ha választanom kellene valakit, akkor Medve Mátét mondanám. Igaz, még csak egy hónapja ismerem, de mint csapatkapitány nagyon jól végzi a dolgát a pályán, illetve az öltözőben is. Egy nagyon szerethető ember, rengeteg hasznos dolgot lehet tőle tanulni edzés közben is.
 
B.F.: Körtélyesi Gergelyre maximálisan felnézek: folyamatosan segít a fiataloknak, emellett a pályán kívül is egy lelkiismeretes ember.
 
V.A.: Nehéz kiemelni bárkit is a csapatból, hiszen mindenki kiváló játékos. Viszont ha mégis választanom kellene valakit, akkor Szabó Pétert mondanám. Igazi sportember, mindig van egy-két jó tanácsa hozzánk, fiatalokhoz.
 
Bruder Flórián
Mik a jövőbeni céljaid a kosárlabdázással kapcsolatban?
 
S.M.: Minél többet fejlődni, hogy bevethető, fontos játékos legyek.
 
B.F.: Szeretnék a lehető legmagasabb szintre jutni a kosárlabda sportágában. Úgy érzem, itt, Veszprémben biztosítva vannak a lehetőségek ehhez.
 
V.A.: A lehető legtöbbet szeretnék fejlődni. Idén egy sikeres U20-as idényt várok, illetve bízom benne, hogy párszor megkapom a lehetőséget a bizonyításra a felnőtt csapatban is.
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink