Naptár

Betöltése

Hepp Kupa négyes döntő előtti nyilatkozatok

2020. Február 13.
4 éve
Február 15-16-án rendezik a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjét Cegléden. Az első mérkőzésünket a Bajai Bácska FKE ellen játsszuk szombaton 13:30-tól a Ceglédi Városi Sportcsarnokban. A döntő, illetve a harmadik helyért való mérkőzés vasárnap kerül megrendezésre. A fontos eseményre való felkészülés során vezetőedzőnket, illetve két játékosunkat kértük meg, hogy mondják el, mit várnak a hétvégétől.
 

Nikola Lazic: A lehető legtöbbet akarjuk kihozni magunkból. Egész héten keményen készülünk, miközben a két új játékosunkat is próbáljuk minél gyorsabban beépíteni a csapatba. Mi vagyunk a címvédők, ehhez méltó módon fogunk játszani, mind az elődöntőben, mind pedig a következő mérkőzésen, ami remélhetőleg a döntő lesz. Három nagyon jó csapat lesz még ott, nehéz dolgunk lesz tehát. Legutóbb a Baja nyerni tudott ellenünk, ám nem fogjuk hagyni, hogy ez megismétlődjön.
 

Medve Máté: A jelenlegi helyzetben, úgy érzem, a legfontosabb az, hogy mindig a következő lépésre koncentráljunk. Ez most a Hepp Kupa négyes döntője. Mi vagyunk a címvédők, éppen ezért is jelentene rettentően sokat az egész csapatnak, ha magunknál tarthatnánk a trófeát. Keményen készülünk erre, és hiszek benne, hogy együtt képesek vagyunk elhozni Ceglédről a kupát.
 

Füzi Róbert: Az egész hetünk a hétvégi kupára való felkészüléssel telt. Rengeteget dolgozunk, a játékunk minden elemén. Mindenki motivált, és csak a győzelem lebeg a szemünk előtt. Két új játékossal a fedélzeten utazunk Ceglédre, akik gyorsan beilleszkedtek a közösségbe. A segítségükkel minden esélyünk megvan arra, hogy megvédjük a címünket!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink