Naptár

Betöltése

Interjú Madár Andrással

2021. Július 23.
2 éve
Hétfőn hivatalosan is bejelentette Klubunk, hogy Madár András a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém színeiben folytatja a 2021/22-es szezonban. Házi gólkirályunkkal, az NBI/B Piros csoportjának egyik legponterősebb játékosával beszélgettünk az egyéves szerződéshosszabbításának aláírását követően.
 
- Örülünk, hogy a következő idényben is ott leszel a Veszprém soraiban! Minek köszönhetően döntöttél úgy, hogy a következő egy évben is a mi együttesünket erősíted?
- A csapat és a vezetőség miatt döntöttem így. Úgy érzem, a klub menedzsmentje mindig mellettünk állt. Ráadásul a párommal szeretünk itt élni, és nem mellékesen Szabó Petivel is együtt játszhatom továbbra is.
 
- Ha visszatekintesz a mögöttünk hagyott szezonra, akkor mi jut először eszedbe?
- Nehéz volt (nevet). Úgy érzem kihoztuk magunkból a maximumot, egyénileg és csapatként egyaránt. Mindent megtettünk a lehető legjobb szereplésért, ami végül a hetedik helyre volt elég. Kemény szezonon vagyunk túl, az biztos.
 
- Hogy telik eddig a jól megérdemelt nyári pihenőd?
- Pihenéssel és sok időt töltök a párommal. Valamint már készülők Starhon Katalin erőnléti edzővel is. Emellett táboroztattam is gyerekeket, úgyhogy labda is volt a kezem ügyében eleget. Azért a saját dobóedzésekre is kerítettem sort.
 

- Szabó Péter is hosszabbított a klub, és ahogy már mondtad is, nyilván nem bánod. Mikor találkoztatok először, milyen emlékeid vannak róla?
- A 2010/11-es szezonban találkoztunk előszőr még ellenfélként, az „A” csoport bajnoki döntőjében. Ő a Szolnok, én az Albacomp soraiban voltam, és 2:0-ról fordítva ők nyerték a bajnokságot. Emlékszem az utolsó meccs legvégén kimaradt egy dobás a részünkről, a lepattanó a Petihez került, aki elfutott vele, hogy ne legyen fault. Ez a pillanat megmaradt bennem. Nemsokkal később pedig már Jászberényben voltunk csapattársak. 
 
- Remekül megértitek egymást a pályán. Mi a jó összhang titka? Hogyan osztjátok el magatok között a feladatokat?
- Nincs titok, ez ösztönösen jön magától a pályán. Ha valamelyikünknek jobban megy, akkor a másik még inkább keresi őt a labdával.
 
- Melyik csapat duóját említenéd hozzátok hasonlóan meghatározó és összeszokott hátvédpárosnak a Piros csoportban?
- A BKG-s testvérpárt mondanám, Nagy Botondot és Nagy Benedeket. Ők azok, akik ilyen hosszú ideje együtt játszanak és jól teljesítenek. Egyből ők jutottak az eszembe.
 

- Mik a céljaid a következő szezonra nézve mind egyéni, mind pedig csapat szinten?
- Egyénileg fontos számomra, hogy minél inkább segítsem a csapatot, mindig azzal, amire szükség van, amivel csak tudom. Jó lenne bajnoknak lenni, ez az álmom. Boldog lennék, ha a felnőttek között ez sikerülne. Ez lesz a cél.
 
- Hamarosan kezdődik a tokiói olimpia. Kit tippelsz végső győztesnek férfi kosárlabdában?
- Az amerikaiak nem voltak túl meggyőzőek a felkészülési meccseik során, de attól még szerintem ők lesznek az aranyérmesek. Akiben a meglepetést érzem, az Szlovénia, Ausztrália és Argentína.
 
- Zárásként mit üzennél a szurkolóknak?
- Remélem, hogy ezúttal már az egész szezon során jöhetnek majd a meccseinkre! Köszönjük az eddigi szurkolásukat, és kérjük, hogy továbbra is támogassanak minket!
 
- Köszönjük szépen, és sok sikert kívánunk!
- Én is köszönöm!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink