Naptár

Betöltése

Interjú Verasztó Péterrel

2020. Február 25.
4 éve
Két hete érkezett a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémhez kölcsönbe Verasztó Péter, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely fiatal tehetsége. Az egyes és kettes poszton is bevethető játékossal beszélgettünk kicsit hosszabban.
 
- Köszöntünk Veszprémben! Mi volt a fő indok, amiért minket választottál?
- Leginkább a játéklehetőséget mondanám. Fiatal vagyok, fejlődni szeretnék, amire itt van lehetőségem.
 
- Mik a céljaid a Királynék városában?
- Csapatszempontból a maximumot kihozni magunkból. Sokat kell dolgoznunk a feljutáson, de szerintem akár ez is sikerülhet. Egyéni szempontból pedig az, hogy minél magasabb szintre jussak el a játékomban.
 
- Milyen stílusú játékosnak tartod magad?
- Sok mindenben kell fejlődnöm még, de szerintem nagyon jól mozgok labda nélkül, valamint támadásban és védekezésben egyaránt bevethető, gyors játékos vagyok.
 
- És a pályán kívül?
- Nagyon szeretek beszélni (nevet), utálok sietni, és nagyon szeretek szórakozni, poénkodni a társakkal. Egy hangos személyiség vagyok, de mindig könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel.
 
 
- Már két hete itt vagy Veszprémben. Hogy tetszik a város?
- Nem igazán sikerült még sajnos körül néznem. A lakás és az edzések között járkálok gyalog vagy kocsival, szóval ez még nem jött össze.
 
- Tervezed, hogy jobban megismerd a megyeszékhelyt?
- Természetesen. Amint lesz egy-két nap szabadidőm, mindenképpen szeretnék kimenni a városba, hogy többet lássak belőle.
 
- A Hepp kupa négyes döntőjében már a csapattal voltál. Hogyan élted meg azt a hétvégét?
- Nekem az még az ismerkedésről, beszokásról szólt. Csütörtökön érkeztem a csapathoz, és pénteken már utaztunk is, nem sok időm volt belerázódni a dolgokba itt. A mérkőzéseken a maximumot nyújtottuk. Egy friss csapat ez, és ahhoz képest ez egy nagyon szép teljesítmény szerintem.
 
- Van valaki a családodban, aki kosárlabdázott?
- Nincs. Az öcsém most kezdi, de ő is inkább az én hatásomra.
 
- Van valami mottód/hitvallásod?
- Nincs különösebben. Édesapámtól megtanultam, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni az életben, amit el akarunk érni. Ez a mentalitás rám is átragadt szerencsére.
 
- Milyen volt az első hazai mérkőzésed itt?
- Nagyon jó volt a hangulat. A gyengébb széria után lehet, hogy a szurkolók kicsit elveszítették bennünk a hitüket, de csodálatos, hogy így is ennyien kilátogattak pénteken a meccsre. Dolgozunk rajta, hogy újra bízzanak bennünk. Igyekszünk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek.
 
- Mit üzennél a drukkereknek?
- Jöjjenek ki minél többen meccsekre, hiszen a színvonal egyre inkább javul, a hangulat pedig nagyon jó. Hajrá Veszprém!

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink