Naptár

Betöltése

Ki nyeri meg az NBA-t?

2020. Június 29.
3 éve
Június elején vált hivatalossá, hogy folytatódik az NBA 2019/20-as idénye. Az amerikai topliga július 30-án folytatja a mérkőzéseit, amely keretein belül tizenhárom nyugati és kilenc keleti csapat fog küzdeni a rájátszásba kerülésért, majd a végső győzelemért. Az együttesek orlandoi Disney Worldben fognak pályára lépni, zárt kapus mérkőzéseken.
 
A bajnokság ott folytatódik, ahol az abbamaradt, az elkövetkező meccsek pontjait hozzáadják az eddigiekhez. Orlandoban már csak a rájátszást érő helyeken álló, vagy azok elérésre még esélyes csapatok mérettetik meg magukat.
Játékosainkat, illetve edzőnket kérdeztük, hogy szerintük ki fogja megnyerni az NBA-t.
 
Baksa Szabolcs, edző: Nagyon jó kérdés. Szerintem a LA Lakers, LeBron James személye miatt, aki egyrészt azt kommunikálja, hogy szeretné mar folytatni a szezont, így valószínűleg készül, és jó formában van. Valamint ez egy nagy lehetőség számára, hogy újból bajnok lehessen, hisz jó a csapata, erős a keret, és a szünet előtt jó formában is voltak.
 
Szabó Péter, irányító: Lakers! Jelenleg a legjobb páros náluk játszik, Lebron James és Anthony Davis személyében. Jó kiegészítő emberekkel is rendelkeznek, emellett a rutin is mellettük szól.
 
Madár András, irányító-bedobó: A Lakers! Szerintem meggyőzőek voltak, ameddig tartott a szezon. LeBron James és Antony Davis a vállára fogja venni a csapatot és a tizenhetedik bajnoki címet is behúzzák.
 

Orgona Gergő, erőcsatár-center: Szerintem a Lakers fog nyerni, mivel náluk van az NBA egyik, ha nem a legjobb duója James és Davis személyében. Illetve rengetek tapasztalt és volt bajnok van a csapatban. Szerintem emiatt ők a legesélyesebbek.
 
Futó Balázs, erőcsatár-center: Szerintem ezt nagyon nehéz megmondani, hiszen ilyenre még soha nem volt példa, hogy szezon közben ekkora szünet legyen, és így talán sok csapatnak volt ideje pihenni, felkészülni és az úgymond esélytelennek tűnő csapatok is okozhatnak meglepetést. De személy szerint én a Lakerst mondanám, hisz a szünet előtt pont abban az állapotban voltak, hogy akkorra értek össze. James előtte is mindent beleadott a játékba, de most Kobe halála miatt még ennél is motiváltabb lesz, ami rá fog ragadni a többiekre is. Ráadásul most nagyon jó a csapatuk is, szóval nagy esélyük van arra, hogy megnyerjék a bajnokságot.
 
Szücs Péter, irányító-bedobó: Szerintem ugyanannak a két csapatnak van a legnagyobb esélye, mint eddig, mivel nekik a leghosszabb a padjuk. Én személy szerint jobban örülnék egy Lakers-győzelemnek, mert picit jobban szeretem a LeBron-Davis duót, mint a Kawhi-George-t. De még a Clippers is odaérhet.
 
Veingartner András, bedobó: Szerintem a Lakers fog nyerni. Egész szezonban ők voltak a legkiegyensúlyozottabbak. De biztosat nehéz mondani, mert nem lehet tudni, hogy a kihagyás után kinek milyen formája lesz.
 
Csapatunk tagjai tehát egyértelműen úgy gondolják, hogy idén a Los Angeles Lakers lesz a befutó. Legkésőbb októberben kiderül, hogy igazuk volt-e.
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink