Naptár

Betöltése

MTK - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2020. Február 27.
4 éve
Ismét bajnoki mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal az MTK-Elite Basket vendégeként Budapesten, a Bálint Márton Általános Iskola és Gimnázium csarnokában. Élő közvetítés a YouTube csatornánkon lesz elérhető. A találkozó előtt három játékosunkat kérdeztük a huszonkettedik fordulóbéli összecsapásról.
 

Czirbus József: Kemény mérkőzésre számítok. Agresszívabbnak kell lennünk támadásban, és védekezésben is. Rutinos irányítóval rendelkezik az MTK, akire kimondottan oda kell figyelnünk. Úgy gondolom, látszik rajtunk, hogy nagyon keményen dolgozunk hétről hétre, és küzdünk azért, hogy elérjük a célunkat.
 

Veingartner András: Nehéz mérkőzésre számítok. Jól képzett, magas emberei, valamint nagyon jó dobói vannak az MTK-nak. Ettől függetlenül a cél természetesen a győzelem. Úgy gondolom, hogy a héten mindent megtettünk annak az érdekében, hogy ez valóra is váljon.
 

Birkás András: Az előző két bajnoki mérkőzésünket megnyertük, ezek a győzelmek fontosak voltak nem sokkal az alapszakasz vége előtt. A játékoscserék ellenére úgy érzem, hogy a csapat megtalálta az irányt, amerre haladnia kell. A legfontosabb számunkra most a következő szombati meccs, amire keményen készülünk egész héten, és ha segítjük egymást 40 percen keresztül, akkor nem lehet probléma az MTK otthonában.
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink