Naptár

Betöltése

Nyíregyháza – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2019. Október 13.
4 éve
Október 15-én, kedden 17.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 3. fordulójában az ország keleti részére látogatunk. A vendéglátó HÜBNER-Nyíregyháza BS elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük.
 
 
Madár András: – Taktikailag egy nagyon jól felkészült csapatról van szó. Azonban ha lelkiismerettel tesszük majd a dolgunkat, s kihozzuk magunkból a maximumot, úgy gondolom, nem érhet baj bennünket. Egyszerű feladatra nem számítok, a szurkolóink támogatására gondolatban is nagy szükségünk lesz! Ha jól tudom lesz internetes közvetítés. Remélem sokan fognak szurkolni nekünk itthonról a képernyő elől, hogy megszerezzük a harmadik győzelmünket is.
 

 
Kovács Ádám: – Természetesen győzelmet várok a csapatunktól. A Nyíregyháza azonban centerposzton kiemelkedik a mezőnyből. Nagyon kemény meccsre számítok, ugyanis biztos, hogy kettőzött erővel fognak küzdeni vendéglátóink, hogy feledtethessék korábbi két vereségüket. A szurkolóinknak azt üzenném, ha tehetik, kövessék a meccset ugyanis nagyon izgalmas találkozó lesz!
 

Füzi Róbert: – A szezon első idegenbeli meccse soha nem egyszerű, főleg, ha az egyik legnagyobb riválisához kell látogatni a csapatnak. Félnünk azonban semmitől sem kell, mind a két meccsünket megnyertük eddig a szezonban, a nyíregyháziak pedig eddigi mindkét találkozójukat elveszítették, így a nyomás rajtuk lesz! Kérem azokat a szurkolóinkat, akik tehetik, utazzanak Nyíregyházára és buzdítsák a csapatunkat, mert hatalmas szükségünk lenne rá. Aki nem teheti, itthonról, az élőképet vagy a statisztikát nézve küldje nekünk az energiát!


 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink