Naptár

Betöltése

Passzold a kérdést!

2019. Október 22.
4 éve
Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly, vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Múlt héten Csorvási Levente klubmenedzser kérdéseit kosarasunk, Madár Bandi válaszolta meg aki pedig játékostársához, az irányító Szabó Péterhez passzolt.
 
- Mi a legkedvesebb ételed az Allegro Étteremből?
- Nehéz megválaszolnom ezt a kérdést, ugyanis rengeteg finom étel van a veszprémi Allegroban. De ha a szívemre teszem a kezem, akkor azt mondom, hogy előételnek frankfurti leves, főételnek hagymával és sonkával töltött csirkemell hasábburgonyával és paradicsomsalátával, desszertnek pedig egy jó öreg gesztenyepüré.
 
- Elgondolkoztál már azon, hogy egyszer akár egy felnőtt csapatnál is edzősködésbe kezdj majd?
- Őszintén szólva nem nagyon tervezem, hogy egyszer felnőtt csapatnál trénerkedjek. Szeretem a fiatalokat, jó látni a csillogást a szemeikben, valamint azt is, ahogy napról napra fejlődnek. Azonban sosem lehet tudni...
 
Szabó Péter
 
- A pályafutásod során szerzett emlékeid közül melyikre emlékszel legszívesebben vissza?
- A 2011-es, a Szolnoki Olajjal szerzett magyar bajnoki címre mindig örömmel emlékszem vissza. De arra is, amikor Szlovákiában kosaraztam és döntőt játszhattunk az ottani csapatommal. Viszont hangsúlyozom; a tavalyi, veszprémi színekben elért Hepp Kupa-diadal is egy roppant kedves emlék a szívemnek.
 
- Hogy tetszik Veszprém? El tudnád itt képzelni a jövőt a családoddal?
- Imádjuk Veszprémet, nagyon gyönyörű város. Családias, a Balaton is itt van a szomszédban, szóval igen, nagy esély van rá, hogy itt telepszünk le a családommal.
 
- Mikor jöhet velünk végre bulizni kisfiad, Bence?
- Bence jelenleg 3,5 éves, szóval majd 14,5 év múlva. Természetesen pontosan nem tudom a választ, de fogunk majd hárman együtt is bulizni ebben biztos lehetsz Bandi!
 
+1 - Kinek passzolod a saját kérdéseidet?
- Fiatal centerünknek Völgyi Marcinak passzolnám a kérdéseimet.
 
Azt, hogy mik voltak Szabó Peti kérdései csapattársa felé, s hogy Völgyi Marci mit válaszolt rájuk jövő heti cikkünkből kiderül!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink