Naptár

Betöltése

Passzold a kérdést!

2019. November 10.
4 éve
„Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly, vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Múlt héten Szabó Péter kérdéseit kosarasunk, Völgyi Marcell válaszolta meg, aki pedig játékostársához, Szücs Péterhez passzolt.
 
- Szembetegséged (kötőhártya gyulladás – a szerk.) miatt majdnem egy hónapig a négy fal köze kényszerültél. A sulihoz vagy a kosárhoz volt nehezebb újra felvenni a ritmust?
- Véleményem szerint a betegségem után a kosárlabdához volt nehezebb a visszatérés. Fizikálisan sokkal több dolog esett ki, mint amit az iskolában kellett bepótolnom.
 
-  Van olyan ember, akire felnézel? Ha igen, áruld el ki az és miért!
- Édesapám a példaképem. Nehéz gyerekkora volt, sok megpróbáltatáson ment keresztül. Nagy küzdelem árán sikeres emberré tudott válni, értem ezt mind a munkára, mind a magánéletre.
 
-  Mi az álomutazásod?
- Egy mediterrán helyre szeretnék a leginkább eljutni a barátnőmmel. Ott pihennénk, utaznánk, kirándulnánk és fürdenénk.
 

-  Mik a terveid a középiskola befejezése után?
-Természetesen szeretném tovább folytatni a kosárlabdát, hogy még több sikert érhessek el ebben a sportban. Tervezem a továbbtanulást is, de még nem tudom pontosan, hogy hol, nem döntöttem eddig egy egyetem mellett sem.
 
-  A legfontosabb: Kovács Ádi már tudja, de én mikor tapasztalhatom meg édesanyukád híres lasagne receptjét?
- Bármikor szívesen látunk, és megkóstolhatod anyukám híres főztjét!
 
+1 - Kinek passzolod a saját kérdéseidet?
Körtélyesi Gergelynek szeretném passzolni a kérdéseimet.
 
Azt, hogy mik voltak Szücs Peti kérdései csapattársa felé, s hogy Körtélyesi Gergely mit válaszolt rájuk, jövő heti cikkünkből kiderül!

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink