Naptár

Betöltése

Rendet tennének hátul

2014. Április 25.
9 éve
A közelmúltban mutatottnál agresszívebb védekezést adna elő a VESC a kosárlabda NB I/B 9-16. helyért zajló keresztjátékában április 26-án (szombat, 19 óra) a Konecranes-Salgótarjáni KSE otthonában.
A Nyugati-csoport alapszakaszának hetedik helyezettje ezúttal a „keleti-oldalon” hetedikként zárt gárdához utazik. A veszprémiek a rájátszásban eddig két győzelemmel és egy vereséggel a hatodik pozícióban állnak, éppúgy tizenkettő-tizenhármas összesített mutatóval, mint a közvetlenül előttük iparkodó rivális, amely a második körben egy diadalt és két vereséget számlál. Az egyetemisták megszereznék az első idegenbeli sikerüket tavasszal. Ez pokoli nehéz lesz, mert a vetélytársnál Sebők Tamás és az orosz Gorski Jaroslav az alapszakaszban mérkőzésenként 19 pontot átlagolt, Krasznai Tibor pompásan osztogatott, a szerb Mitic Nemanja pedig remekül szedte a lepattanókat.

– Egy rendkívül rutinos, több két méter feletti sportolót foglalkoztató csapathoz látogatunk, vagyis nehezebb dolgunk lesz, mint az elmúlt hetekben a fővárosi vetélytársakkal – mondta Petőfi Áron, a VESC vezetőedzője. A tarjániak közül néhányan A-ligás tapasztalattal rendelkeznek. Szeretnénk velük egy jó és szoros találkozót vívni, de kizárólag úgy rúghatunk ellenük labdába, ha a védekezésünket feszesebbé tesszük. Ez nem lesz könnyű, mert erőnlétileg nem vagyunk csúcsformában. A bokasérüléssel bajlódó Verteticset legfeljebb pár  perc erejéig küldöm pályára, de az is lehet, hogy nem kockáztatom meg a szerepeltetését. Ő és a társai mindazonáltal tisztességesen felkészültek az ellenfélből.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK

2023. 09. 23.

Korábbi mérk?zés

V

Pénzügyőr Sportegyesület
VS  Veszprém KK

81 - 67

2023. 09. 15. 19:30

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink