Naptár

Betöltése

Saját kosárlabdájukat játszanák

2016. Január 04.
8 éve
 
Kosárlabdázóink éllovasként várhatják az alapszakasz tizedik fordulóját, eddig egyetlen vereség csúfítja a másodosztályban hovatovább kalapemelésre méltó produkciójukat. Leendő ellenfelük október óta fordított utat járt be, a tizenegyedik helyen szilveszterezett Mecsek-aljaiak egy győzelmet számlálnak (–Soproni MAFC-NyME 93-60), hét „zakó” mellett. Noha a feleket nagy különbség választja el egymástól a tabellán, hiba lenne egy kézlegyintéssel elintézni a Vetési gimnáziumba érkező vetélytársat. Juhász Olivér vezetőedző – Antóni Csanád, Bíró Olivér és Demeter Attila nevével fémjelzett – fiatal átlagéletkorú együttese hét ponttal kapott ki a második Tehetséges Fiatalok-Budapesttől, tizeneggyel a harmadik Vasas Akadémiától, öttel a negyedik Oroszlányi SE Lionstól és tízzel a hatodik Bajai Bácska FKE-től.

A liga egyik legjobban védekező alakulata legutóbb a Concordia-Motax KC Pápa otthonában nyert (60-72). Ahogy a különleges hangulatú megyei rangadón, úgy az esztendő első mérkőzésén is a jó védekezés – és persze a hatékony támadójáték – lehet a siker kulcsa. Mérész Csaba vezetőedző tanítványai ezúttal is taktikusan és fegyelmezetten tennék a dolgukat, a saját kosárlabdájukat tolnák előtérbe. – Csapatként harcolnánk és csapatként diadalmaskodnánk – mondták a veszprémi sportolók, majd eképpen folytatták: – a pápai sikerből erőt merítettünk. A legfontosabb, hogy most is egy jó összecsapást vívjunk. Azon leszünk, hogy az utasításokat betartva a saját ritmusunkban haladjunk, kontrolláljuk a pályán zajló eseményeket és tőkét kovácsoljunk a rivális hibáiból. Van rajtunk némi nyomás, mert ezt a találkozót mindenki szerint meg kell nyernünk, ám a pécsiek biztosan keményen küzdenek majd ellenünk. Az ellenállásukat a közönségünk támogatásával őrölnénk fel.

A hazaiak az agresszív harcmodorukkal késztetnék hibázásra a másik oldalt. Ha koncentráltan játszanak, elérhetik a céljukat. 
 
Fotó: foto24.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink