Naptár

Betöltése

Szeifert Zalán továbbra is Veszprémben

2022. Július 22.
1 éve
Hivatalosan tájékoztatjuk a közvéleményt és a kosárlabda szurkolókat, hogy a Veszprém Kosárlabda Kft. és Szeifert Zalán további egy évvel hosszabbította meg a bedobó szerződését. Ennek értelmében, a csapatunk hasznos tagjával kötött megállapodás a 2022/23-as szezon végéig érvényes.
 
A 24 éves, 190 cm magas és 90 kg súlyú, hármas és négyes poszton egyaránt bevethető játékosnak az előző idény alapszakaszában még kevesebb játékperc jutott, meccsenként 8,4 percet töltött a pályán a padról beszállva, és átlagolt 2,3 pontot, valamint 1,9 lepattanót. A játékideje a rájátszásra azonban jelentősen megnőtt, többször kezdő is volt. Így 18,1 perc alatt 5 pontot és 2,7 lepattanót tett hozzá átlagosan a közöshöz.
 

A számok azonban nem feltétlenül tükrözik azt, hogy milyen fontos láncszeme ő az együttesnek. Mind a pályán, mind a kispadon motorja és egyik vezére a csapatnak, aki ha kell, egy kemény elzárással vagy éppen pár bíztató szóval segíti a társakat, igazi csapatemberként. Hatalmas szívvel küzd, soha nem ismer elveszett labdát és mindig extra energiát hoz a parkettre a padról beszállva.
 
A Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezetője, Naményi Miklós a következőket mondta el Zalán szerződéshosszabbítását illetően: „Zalán a legidősebb saját nevelésű játékosunk. Tizenhárom éves kora óta a klubot erősíti, immáron három éve edzőként is. Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét fronton maximális teljesítményt nyújtott az elmúlt évek során. Az utánpótlásban végzett kiváló munkáját mi sem támaszthatná alá jobban, minthogy idén ő kapta a legjobb edzőnek járó Petőfi Lajos díjat.

Nagyon örülünk, hogy Zalán továbbra is a Veszprém csapatában szerepel, sok sikert kívánunk neki a következő veszprémi idényéhez!
 

Fotók: Fux Marcell – veszpremkosar.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink