Naptár

Betöltése

Támogatói szerződés a Kinizsi Bankkal

2014. Szeptember 22.
9 éve

Az egyesület a napokban a Gizella Hotel és Étteremben tartott szezonnyitó sajtótájékoztatót, ahol Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezetője felvezetésként kitért az előző évadra, majd a megerősített játékosállományukról beszélt, melynek építését tavasszal kezdték el. Később külön megemlítette az eseményen megjelent Kámán Tamást, Farkas Attilát és Meghan Popotte-t, akik elárultak: ugyan a másodosztály mezőnyét nem ismerik, ám reálisnak tartják, hogy a csoport első négy helyezettje között legyenek.

Petőfi Áron vezetőedző közölte: a csapatépítésnél az utolsó simításoknál tartanak. Hozzátette, minden tréner álma, hogy a kerete rutinos, A-ligás sportolókkal bővüljön – neki ez most megadatott. A bő keretnek köszönhetően minden adott az előrelépéshez, a merészebb elvárások megfogalmazásához. Mint leszögezte: érzik a felfokozott várakozást, jó úton is járnak, ám az A-osztályos indulásról egyelőre nincs szó. Már csak amiatt sem, mert a csoportjukban több erős ellenfél is van. Végül abbéli reményét fejezte ki, hogy az idei szezonban elkerülik őket a betegségek, a sérülések.

– Helyi bankként fontos szerepet töltünk be a pénzügy területén, mecénás mivoltunk okán, a reklámértéket vizsgálva több helyütt jelen vagyunk – vette át a szót Lakatos Antal, a Kinizsi Bank Zrt. elnöke. Régóta beszélgetünk arról, hogy a veszprémi kosárlabdaklub életében is vállaljunk szerepet, ennek most jött el az ideje. Az előttünk álló idény mértékadó az egyesület és a bank számára is, amennyiben az elképzelések teljesülnek, a támogatás mértékét is átértékeljük.

– Bízom benne, hogy a gárda mindnyájunkat komoly feladat elé állít, így a jövőben még komolyabb célok is megfogalmazódhatnak – jegyezte meg Naményi Miklós, aki újságírói kérdésre elárulta: az A-csoportos induláshoz a mostani költségvetésük duplájára lenne szükség.
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink