Naptár

Betöltése

Tanultak az őszi vereségből

2014. Január 30.
10 éve
A VESC férfi kosárlabdázói az NB I/B Nyugati-csoportjának őszi felvonásában a Soproni MAFC-NyME otthonában szenvedték el a legfájóbb vereségüket. A mieink január 31-én (péntek, 18 óra) kiköszörülhetik az akkori csorbát.
A hetedik helyezett veszprémiek múlt héten nem léptek pályára, lévén, a PTE-PEAC elleni fellépésük – a téliesre fordult időjárás miatt – elmaradt. A két klub azóta már megállapodott, derbijükre február 4-én (kedd, 19 óra) kerül sor a Vetési A. Gimnáziumban, ahol Petőfi Áron vezetőedző együttesének addig lesz még egy mérkőzése.
– Pénteken azt a közvetlenül mögöttünk található soproni gárdát látjuk vendégül, melytől októberben előbb bajnokin kikaptunk, aztán pár nap múlva felülmúltunk a Hepp-kupában – jegyezte meg Petőfi Áron. Előbbi összecsapáson 10-15 ponttal is vezettünk, ám idejekorán elhittük, hogy mindkét pontot megszereztük.
A veszprémi tréner hasonlóképpen nyilatkozott, mint egy héttel korábban: nem szeretnének pontot tenni az előző év végén kezdődött sikerszériájukra, már csak azért sem, mert február 7-től – egy ötmérkőzéses – rendkívül nehéz sorozat vár rájuk. Helyzetüket nehezíti, hogy Kelemen Bálint keze megsérült és Nagy Róbert sem egészséges. Rájuk a héten nem számíthat a szakvezető.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink