Naptár

Betöltése

Teszttornák: kettőből kettő

2015. Szeptember 14.
8 éve
 
A királynék városában rendezett négycsapatos seregszemlén a mieink kronológiai sorrendben a Széchenyi Egyetem Győri KC-t (85-63), a Motax-Concordia KC Pápát (88-65) és végül az MTK Törökbálintot (68-61) győzték le. Kámán Tamásék mögött a pápaiak lettek a másodikak, a törökbálintiak a harmadikak és a kisalföldiek a negyedikek. Az esemény legjobb játékosának a vendéglátók új szerzeményét, Körtélyesi Gergelyt választották.

– A Vetési gimnázium tornatermében történtek is jelzik, hogy – a védő- és támadójátékunkban néha előforduló pontatlanságok ellenére – tényleg jó úton járunk – mondta Mérész Csaba vezetőedző. A srácok ezúttal is odatették magukat, a hozzáállásukat nem érheti kritika. A mérkőzések a számszerű eredmények dacára nem voltak olyan egyértelműek, ami a lényeg: azok újfent jól szolgálták a felkészülésünket. Elégedett vagyok a mutatott formával, s leginkább az előző szezonbelinél sokkal agresszívabb védekezésünkkel, lévén, mindhárom vetélytársunkat hatvan pont környékén tartottuk. Valahol a szimpatizánsaink kedvében is jártunk, ők is láthatták, hogy kisebb problémáktól eltekintve napról-napra fejlődünk. Időnként egészen szép dolgokkal jártunk a kedvükben. Ám még mindig van javítanivalónk.

Az elmúlt hetek sikerei az öltözői hangulatnak is jót tettek, a tréningeken szorgosan dolgozó sportolók egy hullámhosszra kerültek, a pályán egymásért is harcolnak. Az együttes az október 19-én (szombat) tartandó győri teszttornát is gyakorlásként fogja fel, ahol továbbfejleszthetik a játékukat. A kisalföldi megyeszékhelyen a házigazdák mellett a Budafoki KK és a Szombathelyi Egyetemi SE vár rájuk. Az NB I/B Nyugati-csoportjának október eleji rajtjáig pedig több edzőmérkőzés szerepel Vertetics Ádámék programjában.
 
Fotó: veol.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink