Naptár

Betöltése

Ügyvezetőnk gondolatai a szezon befejezéséről

2020. Március 17.
4 éve
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége a mai napon jelentette be, hogy a 2019/20-as szezont lezárják a koronavírus járvány miatt, eredményhirdetés nélkül. Ügyvezetőnket, Naményi Miklóst kérdeztünk a kialakult helyzetről.
 
- Milyen érzések vannak Önben annak kapcsán, hogy a szezon rendkívül befejezésével idén nem lesz meg az esély arra, hogy a pályán kiharcoljuk a feljutást?
- Természetesen rosszul érint ez mindannyiunkat, hiszen idén is a feljutás volt a cél, amiért mindent megtettünk. Higgadtan, nyugodtan próbáljuk kezelni ezt a helyzetet.
 

- Mik a tervek a továbbiakban?
- Most a jövőre kell koncentrálnunk. A mai este folyamán a klub vezetősége videókonferencia formájában megbeszélést tart, és dönt a további lépésekről.
 
- Mi lesz a csapat jelenlegi játékosainak és edzőinek a sorsa?
- Annak ellenére, hogy a törvény lehetőséget ad arra, hogy azonnali hatállyal megszüntessük a szerződésüket, természetesen figyelembe vesszük az emberi oldalt is. Habár nem szeretnénk senkit kellemetlen helyzetbe hozni, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a költségvetésünket és a jövőbeni terveket sem.
 
-Üzenne esetleg valamit a szurkolóknak?
-Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk elköszönni a szurkolóinktól. Reméljük, hogy a következő szezonban is hasonló lelkesedéssel és létszámmal fognak minket buzdítani!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink