Naptár

Betöltése

Vasas - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2020. Január 15.
4 éve
Ezúttal idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a Vasas Akadémia ellenfeleként, január 17-én, pénteken 17:00-tól, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. Ezúttal vezetőedzőnket, Mérész Csabát, valamint két játékosunkat, Füzi Róbertet és Mike McCallt kérdeztük az előttünk álló feladatról.
 

Mérész Csaba: Egy roppant kellemetlen ellenféllel fogunk találkozni pénteken. Nagyon kell a győzelem a Vasas otthonában. A srácok mindent megtesznek az edzéseken is azért, hogy haza tudjuk hozni a két pontot. Ha így fognak hajtani pénteken, szerintem nem lehet gond.
 
 
Füzi Róbert: Nagyon fontos mérkőzés lesz a pénteki, hiszen gödörben van a csapat. Négyszer kikaptunk, de mindenképpen javítani szeretnénk a fővárosban. Kemény meccsre számítok. Nagyon jól védekező csapat a Vasas, de ez a mi oldalunkon sem lesz másként.
 

Mike McCall: Folyamatosan készülünk a Vasas elleni mérkőzésre. Egy nagyon agresszív csapathoz látogatunk pénteken. Nem adják fel, mind a negyven percen keresztül küzdenek. Teljes koncentrációval kell játszanunk. Nincs más lehetőség, csak a győzelem!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink