Naptár

Betöltése

Veszprém – Honvéd meccs előtti nyilatkozatok

2019. Október 30.
4 éve
A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 6. fordulójában megint csak saját otthonunkban, a Vetési Gimnázium csarnokában készülünk bizonyítani, s egyben megóvni hibátlan hazai mérlegünket. Ellenfelünk szombaton este 18.00 órakor nem más, mint a Budapesti Honvéd egyesülete lesz. A találkozót élőben online is követhetik velünk a hivatalos YouTube-csatornánkra kattintva!
 
 
Medve Máté: A rivális Honvéd egy abszolút kellemetlen ellenfél. Horváth Ákos semlegesítése úgy gondolom, kulcsfontosságú lesz! Az eddig lejátszott fordulók alatt megtanultuk, hogy senkit sem szabad lebecsülnünk: erre ezúttal is különösképp figyelni fogunk! Kérem szurkolóinkat, jöjjenek ki a meccsünkre és buzdítsák csapatunk!
 

Kovács Ádám: Végre egy magabiztos győzelmet várok magunktól a csütörtöki mérkőzésünkön. A Honvéd játékosai fiatalok, pont ezért lehetnek veszélyesek, ugyanis nincsen veszítenivalójuk. Remélem, hogy a szurkolóinkat, ahogy ők is minket, ezúttal ki tudjuk majd szolgálni...
 
 
Mucza Tamás: Egyértelmű célunk megőrizni veretlenségünket hazai pályán. Én a közelmúltban az ellenfél Honvédtól búcsúztam el, mielőtt áttettem ide a székhelyem Veszprémbe. Ezért pontosan tudom, hogy a kinti dobások az erősségeik közé tartoznak… Azonban ez a gyengeségük is lehet, ha fejetlenségekbe esnek át… A sorsunkról csak mi döntünk, a szurkolónktól pedig nem kérek semmi többet, mint amit eddig tettek: ők nem hibáznak.
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink