Naptár

Betöltése

Veszprém - Nagykőrős meccs előtti nyilatkozatok

2020. Március 09.
4 éve
Idegenben játssza a következő bajnoki mérkőzését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a Nagykőrösi Sólymok KE vendégeként a bajnokság 24. fordulójában, méghozzá március 11-én 19:30-tól. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. A szerdai meccs előtt három játékosunkat kérdeztük.
 

Völgyi Marcell: Keményen dolgozunk. Szeretnénk megtartani a győzelmi szériánkat, valamint a jó formánkat. Ehhez a következő lépés a szerdai mérkőzés, ahol mindent megteszünk a győzelem érdekében.
 

Kozma Gergő: Nehéz összecsapás vár ránk szerdán. A Nagykőrős hazai pályán egy igen erős csapat, de ettől függetlenül természetesen a cél a győzelem. Nehéz felkészülni egy hétközi fordulóra, de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megugorjuk ezt az akadályt is.
 

Verasztó Péter: Szeretnénk tartani a jó formánkat. Kevés időnk volt felkészülni a Nagykőrösből, de természetesen ettől függetlenül ugyanúgy fogunk küzdeni a pályán, és a cél a két pont hazahozatala. Jó úton vagyunk, és továbbra is ezen akarunk maradni.
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink