Naptár

Betöltése

Veszprém – Salgótarján meccs előtti nyilatkozatok

2019. Október 03.
4 éve
Október 5-én, szombaton 18.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 2. fordulójában ismét hazai pályán, a Vetési Gimnázium sportcsarnokában készülünk bizonyítani. A Salgótarjáni KSE elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük. 
 

Madár András: – Hasonló odaadással, illetve óriási szívvel fogunk küzdeni hétvégén, akárcsak múlt pénteken. Gyors kosárlabdát játszik a Salgótarján, oda kell majd figyelnünk... Félnünk azonban egy pillanatig sem szabad! A drukkereinknek pedig köszönjük a múlt heti biztatást; nélkülük nem sikerülhetett volna!
 
 
Szabó Péter: – Igazi csata várható szombaton este! A bajnokság során egy győzelmet sem fognak az ellenfeleink ingyen adni; kőkeményen meg kell dolgoznunk azért, hogy itthon tarthassuk a pontjainkat. Viszont egyértelmű célunk, hogy újabb győzelemmel szolgáljuk ki a publikumot!
 
 
Mucza Tamás: – A fegyelmezettségen óriási hangsúly lesz! Nem becsüljük le a salgótarjániakat, ugyanis tudjuk, hogy gyors és agresszív játékra képesek. Azonban ha a legjobb tudásunk szerint játszunk, baj nem érhet minket! Ettől függetlenül a szurkolóink által nyújtott támasz, természetesen mindig jól jöhet!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink