Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Vasas – Veszprém

  2021. Március 05.
  1 éve
  Visszatérünk Veszprémbe, ahol ezúttal a Vasas Akadémiát látjuk vendégül, március 6-án, 17:00-tól a Március 15. úti Sportcsarnokban.
   
  Nehéz időszakon van túl a csapatunk, ugyanis az elmúlt héten két mérkőzést is játszottunk, mind a kettőt idegenben, ráadásul meglehetősen messze. Előbb a Salgótarjánhoz látogattunk(92:91), majd a Miskolc ellen léptünk pályára(94:86). Habár a győzelmet nem sikerült elhoznunk egyik összecsapáson sem, szégyenkezni sincs okunk, hiszen mindkét találkozón remek játékot produkáltunk bizonyos periódusokban, a küzdeni tudásra pedig pláne nem lehetett panasz.
   
  Orgona Gergő még mindig nem tudott visszatérni a pályára hátsérülése miatt, így magasposzton továbbra is emberhiányban szenved a csapatunk.
   
  Aktuális ellenfelünk az a Vasas Akadémia lesz, akikkel nemrégiben, február közepén már megmérkőztünk. Azon a találkozón végül magabiztos győzelmet arattak Medve Mátéék (93:86) hazai pályán. Ők legutóbb a Budapesti Honvéd csapatával küzdöttek meg, és nyertek 104:97 arányban.
   

  Szoros a verseny a bajnokságban, hiszen a harmadik és a nyolcadik helyezett között három pont van, így nagy lesz a harc az alapszakasz utolsó hónapjában, hogy mindenki minél jobb helyet tudjon megszerezni a rájátszásra. Mi jelenleg a hatodik helyet foglaljuk el, közvetlenül a MAFC mögött és a Honvéd előtt. Huszonegy mérkőzésből tizenkettőt tudtunk megnyerni, míg kilencen vereséget szenvedtünk. Ellenfelünk pedig a harmadik helyen áll, tizennégy győzelemmel és nyolc vereséggel.
   
  Nehéz és fontos meccs vár tehát ránk a bajnokság 23. fordulójában, amelyet terveink szerint élőben fogunk közvetíteni a YouTube csatornánkon.
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink