Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Baja

2021. Március 09.
3 éve

Újabb hazai bajnoki mérkőzés következik, ezúttal a Bajai Bácska FKE-t látjuk vendégül, március 10-én, szerdán, 20:00-tól a Március 15. úti Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon. Az U20-as csapatunk csütörtökön, 14:30-tól fog játszani a bajai fiatalokkal. Ezt a találkozót a Facebook oldalunkon fogjuk élőben közvetíteni.
 
Komoly erőpróba vár a csapatunkra, hiszen ezen a héten ismét két találkozót játszunk. Előbb a jelenleg tizedik Baját (8 győzelem, 13 vereség) látjuk vendégül, a korábban elmaradt összecsapást pótolva (16. forduló), majd vasárnap a tabella második helyén álló BKG (16 győzelem, 6 vereség) otthonába utazunk.
 
Az előző forduló sem telt el izgalmak nélkül, a Vasas Akadémia látogatott el hozzánk, akiket végül egy küzdelmes és izgalmas mérkőzésen 89:74 arányban tudtunk legyőzni. Ezen az összecsapáson már Orgona Gergő is pályára tudott lépni, egyből a kezdőben találta magát, majd 7 ponttal és 10 lepattanóval ki is vette a részét a győzelemből. Szükség is volt rá, hiszen elsőszámú magasemberünket, Nebojsa Dukicot kiállították. Ezzel a sikerével a bakonyi együttes bebiztosította részvételét a rájátszásban.
 
A szombati meccsen Madár András is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 30 pontot szerzett a HOYA számára. Hetes számú nehéztüzérünk egyébként a második legponterősebb játékos a bajnokságban, 23,64 pontot átlagol. Őt csak a BKG játékosa, Nagy Botond Ágoston előzi meg, 27,79-es átlaggal.
 

Aktuális ellenfelünk a legutóbbi fordulóban a Nagykőrösnél vendégeskedett, ahol egy igen pontgazdag mérkőzésen végül mindössze négy ponttal maradtak alul (122:118). A találkozón Goldring Gergő 34 pontot szerzett.
 
A két csapat már találkozott egymással korábban, a második mérkőzésünket a bajaiak otthonában játszottuk. Akkor nem sikerült elhoznunk a két pontot, hat ponttal szereztünk kevesebbet ellenfelünknél (90:84). Akkor Madár András 26 pontot szerzett, ami 30-as VAL mutatóhoz járult hozzá.
 
A HOYA-nak még egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy bebiztosítsa a helyét a rájátszásban. Ebben a legnagyobb veszélyt pont a Baja jelenti számunkra, azaz egy győzelem szerdán biztos playoff részvételt jelentene nekünk. Szurkoljunk tehát a csapatnak holnap, és kövessék minél többen élőben a mérkőzést a YouTube csatornánkon!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink