Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: MAFC – Veszprém

2021. Április 02.
3 éve
Április 3-án, szombaton megkezdjük a küzdelmet a MAFC ellen a playoffban. A három győzelemig tartó negyeddöntő első találkozójának a budapesti Gabányi László Sportcsarnok ad otthont. A 17:30-kor kezdődő mérkőzést ellenfelünk YouTube csatornája fogja élőben közvetíteni.
 
Nehéz mérkőzések várnak ránk a rájátszásban, hiszen a bajnokság egyik, ha nem a legjobb formában lévő együttesét kaptuk ellenfélnek. Az alapszakaszt a harmadik helyen záró MAFC ellen fogunk pályára lépni, akik nyolcmeccses győzelmi szériával fejezték be a bajnokság körmérkőzéses szakaszát.
 
Mi a hatodikként végeztünk, ám ehhez hozzátartozik, hogy a legutolsó fordulóban még a harmadik hely megszerzésére is esélyünk volt. Ekkor éppen leendő playoffbeli ellenfelünkkel szemben léptünk a parkettre, ám nem sikerült elhozni a két pontot a fővárosból (102:72), így az övék lett ez a pozíció.
 

A többi negyeddöntős párosítás a következő:
- HÜBNER-Nyíregyháza BS (1.) - NKA Pécs (8.)
- BKG Príma Akadémia (2.) - Budapesti Honvéd (7.)
- Salgótarjáni KSE (4.) - Vasas Akadémia (5.)
 
Vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs a következőképpen vélekedik az előttünk álló párharcról, ahogyan ez a tegnap vele készített interjúból kiderül: „A MAFC a legutóbbi tizennégy meccséből tizenhármat megnyert. A Nyíregyházát hazai pályán tizenöt ponttal megverte. Szerintem a legjobb csapat, szerkezetileg is, jelenleg a MAFC. Készülünk, ez már folyamatban van, és megteszünk mindent a győzelemért. Nem gondolkozunk hosszú távon, mindig a következő meccsre koncentrálunk.”
 
Szurkoljunk együtt tehát minél többen a csapatunknak a képernyő előtt holnap!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink