Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Óbuda – Veszprém

2023. Január 04.
1 éve
7 Ocak Cumartesi günü saat 16:45'ten itibaren NBI/B Piros grubunda normal sezon devam edecek ve on beşinci tur maçları yeni yılın ilk hafta sonu oynanacak . Veszprém Basketbol Kulübü, 2023'ün ilk maçını Óbuda Kaszásoks'un konuğu olarak Kaszások Spor Salonu'nda oynayacak .
 
Bu hafta sonu rakibimizle sonbaharda, ikinci turda, evimizde karşılaştık ve ilk yarıdaki kötü oyunumuz, toplantı sonunda biriktirdiğimiz açığı kapatamadığımız için bedelini ödedi. Takım , 29 sayı bulan Szabó liderliğinde hem üçüncü hem de dördüncü çeyreği kazansa da final skoru 74-87 oldu.oldu. Öte yandan Tichov ve Bartos , her ikisi de 18 birim elde ederek en başarılı olanlar oldu. O zamandan beri Óbuda, Fót ( 58-68 ), Jászberény ( 83-78 ) ve Nagykőrös'e ( 87-75 ) karşı
 
üç galibiyet daha kazandı . Böylece, dört galibiyet ve on mağlubiyetle masada on ikinci sırada yer alıyorlar, yani lider ve galibiyetsiz Veszprém'in iki sıra önünde.
 
 
A Kaszások két játékosa is kiemelkedőt nyújt lepattanózásban, ugyanis Láncos Krisztián és Armaghani Ármin is ott található a bajnokság legjobbjai között. Előbbi a hatodik helyen áll az ide vonatkozó listán 7,88-as, míg utóbbi a hetediken 7,57-es átlaggal. A támadólepattanókat illetően ráadásul a második és harmadik helyen találhatók, ami mindenképpen jelzésértékű a Veszprém magasemberei számára, az ő kizárásuk a rontott dobások után fontos feladat lesz. Láncos ráadásul a liga második legjobb dobásblokkolója, 1,38-as átlagával, míg Armaghani a pontszerzésben is jeleskedik, hiszen 12,9-es átlagával csapata legveszélyesebbje támadásban. Igaz, rajta kívül még öten átlagolnak 10 pont felett a Kaszások közül.
 
A Veszprém Kosárlabda Klub tizennégy forduló után még mindig győzelem nélkül áll. A bakonyiak ugyanakkor bizakodók lehetnek a hétvége kapcsán, hiszen egy „csupán” két helyezéssel jobb együtteshez látogathatnak, valamint a december közepén kinevezett az új vezetőedzőnek, Horváth Ákosnak is volt már ideje együtt dolgoznia a fiúkkal. A győzelmi esélyekre azonban jelentős hatással lesz az, hogy a legutóbbi MAFC elleni meccset sérülés miatt kihagyó két kulcsember, Szabó Péter és Madár András csapata rendelkezésére állhat-e majd.
 
2023 első találkozója előtt Nika Ratiani nyilatkozott a weboldalunknak. A bajnokság hatodik legjobb dobásblokkolójának számító (1,2-es átlag) georgiai centerünk a következőket mondta: „Az alapszakasz első felét rossz eredményekkel zártuk. Mindez nagyon nehéz volt a számunkra, de magunk mögött kell hagynunk és az előttünk álló kihívásokra koncentrálni. Kemény mecset játszottunk az ősszel az Óbuda ellen, és most az ő otthonukban fogunk megmérkőzni, így ezúttal is komoly összecsapásra számítok. Mindenképpen győzelemmel szeretnénk indítani az újévet. Azon dolgozunk, hogy jobban teljesítsünk, mint az őszi idényben.”
 
Az Óbuda elleni találkozóról nem lesz élő online közvetítés, így a hunbasket.hu élő szöveges tudósítását követve lehet majd szurkolni a Veszprémnek, hogy az újévben egyből meglegyen az első diadaluk.
 
Hajrá Veszprém!
 

Fotoğraflar: Tamás Ulrich

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink