Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Vasas - Veszprém

2023. Február 15.
1 éve
Február 18-án, szombaton, 18:30-tól folytatódik az NBI/B Piros csoportjának alapszakasza a Veszprém Kosárlabda Klub számára, amely a Vasas Akadémia otthonába, a Sport11 Sportcentrumba látogat. A hazaiak jelenleg a tabella negyedik helyén állnak, így egyértelműen ők mondhatók esélyesnek a sereghajtó bakonyiakkal szemben. Ugyanakkor a két együttes találkozói mindig kemény meccset jelentenek, amiben benne lehet a meglepetés.
 
A Vasas Akadémia eddig tizenöt győzelmet és öt vereséget számlál, és bárkire veszélyt jelent a bajnokságban. A tabellán előtte állókkal szemben egyedül az NKA Pécset nem tudták legyőzni, mindkétszer a Baranya megyeiek diadalmaskodtak, ugyanakkor a MAFC ellen sikerült nyerniük (92-82), és a PVSK elleni második meccsüket már behúzták pár hete, egy rendkívül szoros csatában (73-71).
 
A Veszprém és a Vasas őszi meccsére a Vetési Gimnáziumban került sor november elején, és a szoros első félidőt (33-35) követően tizenhat ponttal meg tudta nyerni a harmadik negyedet a vendégcsapat, majd végül magabiztosan gyűjtötte be a két pontot, 59-81 arányban. A veszprémieknél Szabó Péter (20 pont, 5 tripla), míg a vendégeknél Fekete Viktor (22 pont, 6 tripla) volt a legeredményesebb.
 

A Vasas nyerni tudott a múlt hétvégén, hiszen 83-75-re felülmúlta odahaza a Jászebrényt, a Veszprém ugyanakkor harmincpontos vereséget szenvedett saját pályáján a CKE-től (66-96).
 
A soron következő összecsapás előtt csapatunk bedobóját, Szeifert Zalánt kérdeztük meg. Hasznos cserejátékosunk a következő gondolatokat osztotta meg velünk a Vasas elleni találkozóról: „Mindig is úgy gondoltam, hogy bárkinek lehet esélye bármire, amiért keményen dolgozik. Nincs ez másképp most sem. A munkát a héten beletesszük az edzéseken, szombaton pedig szeretnénk egy jó meccset játszani a Vasassal.”
 
A szombati találkozóról online stream nem lesz, de az eredmény alakulását figyelemmel lehet követni az MKOSZ oldalán, ezen a linken. Szurkoljunk a veszprémi fiúknak, hogy sikerüljön meglepetést okozniuk, és két ponttal távozzanak a fővárosból.
 
Hajrá, Veszprém!
 

 
Fotó: Ulrich Tamás - veszpremkosar.hu

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink