Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Pápa

2022. Január 17.
2 éve
Ismét sűrű hét elé néz a Veszprém Kosárlabda Klub, ugyanis, két találkozó is vár a csapatra. Előbb január 19-én, szerdán 18:00-tól fogadjuk a Vetési Albert Gimnáziumban a Conoil Pápa KC csapatát a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa nyolcaddöntőjében, majd vasárnap 19:00-tól a TF-BP együttesét a bajnokság tizenhetedik fordulójában. Előbbi párharcot vesszük most górcső alá.
 
Az NBI/B Piros csoportjába 2021 őszén visszatérő Pápa a bajnokságban a tabella utolsó előtti helyén áll jelenleg, három győzelemmel és tizenkét vereséggel. Utóbbiakból az egyiket a Veszprém ellen szenvedte el még december 17-én odahaza 85:100 arányban, a naptári év utolsó meccsén. Januárban eddig három meccset játszottak ők is, és mindegyik alkalommal vesztesen hagyták el a pályát. Előbb a Vasas, majd a Salgótarján és a TF fektette őket két vállra.
 
A Hepp Kupában a második fordulóban csatlakoztak be a küzdelmekbe, és győzték le négy ponttal idegenben a Szombathelyi Egyetemi SE-t (53:57), majd otthon diadalmaskodtak a SMAFC 1860 Kosárlabda Akadémia ellenében 100:90-re. Érdekesség, hogy azon a meccsen még a soproniak színeiben harmincegy pontot szerzett ellenük az a Füzi Róbert, aki immáron a mi csapatunkat erősíti.
 
A Veszprém szintén két találkozón van túl ebben a versenysorozatban. Előbb az OSE Lions II. csapatát múlták felül Oroszlányban 86:99 arányban, majd az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-t fogadták vendégül a Vetési Gimnáziumban és győzték le magabiztosan, 122:63-ra.
 
A szerdai kupameccsről nem lesz élő, online közvetítésünk, de az MKOSZ weboldalán lehet majd követni az eredmény és a statisztikák alakulását. Ugyanakkor mindenkit invitálunk a helyszíni szurkolásra, ráaádsul a belépés ingyenes lesz. Buzdítsuk hát minél többen a fiúkat, hogy sikeresen megtegyék az utolsó előtti lépést a Hepp Kupa négyesdöntőbe jutáshoz.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a találkozó továbbra is csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, továbbá ismét kötelező a maszkviselés a zárt térben rendezett sporteseményeken, így a Veszprém Kosárlabda Klub mérkőzésein is. Fontos, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít fel a belépésre. Megértésüket köszönjük.
 
Hajrá Veszprém!
 

 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink