Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém - Pécs

2021. Március 19.
3 éve
Hazai pályán küzd tovább a minél jobb rájátszásbeli helyért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, akik ezúttal az NKA Pécs csapatát fogadják március 20-án, 17:00-tól a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban, a bajnokság 25. fordulójában. Mind a felnőtt, mind pedig az U20-as mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Nehéz perióduson van túl a bakonyi együttes. Legutóbb a BKG-Príma Akadémia otthonában léptek parkettre Szigetszentmiklóson. A hazai gárda egy jó második félidő után magabiztosan tudta megnyerni a találkozót, Nagy Botond Ágoston vezetésével, tizenhét ponttal kerekedtek felül a mieinken (87:70). A mérkőzésen Szabó Péter 19 pontot szerzett, valamint kiosztott 6 gólpasszt, míg Madár András és Nebojsa Dukic is 2-2 blokkig jutottak. A 40 pontot szerző Nagy Botond egyébként december elején is átlag feletti teljesítményt nyújtott ellenünk, akkor 50 pontot szórt be, ám ez nem volt elég nekik akkor ahhoz, hogy elvigyék a két pontot tőlünk. A gyengébb múlt vasárnapi meccsünk nagy valószínűséggel betudható volt annak is, hogy a Veszprém bő egy héten belül a harmadik találkozóját játszotta. Előtte előbb a Vasassal szemben diadalmaskodott otthon (89:74), majd a szintén vendégségbe érkező Baját fektette két vállra (113:106).
 

Nem vár ránk könnyű feladat most szombaton sem, hiszen a jó formában lévő NKA Pécs lesz az ellenfelünk, akik legutóbbi hat mérkőzésükből ötöt megnyertek, csaupán a listavezető Nyíregyházától kaptak ki. Utoljára a Honvédot győzték le hazai pályán múlt szombaton (94:89). Nagyon fiatal csapat a soron következő ellenfelünk, a legidősebb játékosuk az 1995-ös születésű Karavadic Sedin.
 
Igen emlékezetesre sikeredett a két alakulat szezonbéli első meccse, hiszen két hosszabbítás is volt, majd az utolsó pillanatban Szabó szemfüles passzából Futó juttatta a labdát a gyűrűbe, ami végül a mi győzelmünket jelentette (103:105). Ezen a decemberi mérkőzésen Madár András 28, Nebojsa Dukic 27 pontig jutott, míg Orgona Gergő 12 lepattanót szerzett.
 
Könnyen lehet, hogy hasonlóan szoros, de mindenképpen magas színvonalú összecsapásra van kilátás ezúttal is, ezért érdemes lesz online követni!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink