Naptár

Betöltése

Madár András visszatér!

2022. Július 28.
1 éve
Hivatalosan tájékoztatjuk a közvéleményt és a kosárlabda szurkolókat, hogy a Veszprém Kosárlabda Kft. megállapodott egykori játékosával, Madár Andrással, aki kétéves szerződést írt alá régi-új klubjával.
 
A 1991-es születésű, 193 cm magas és 87 kg súlyú, kettes és hármas poszton egyaránt bevehető spíler 2018-ban került először a bakonyi együtteshez, amelynek azóta a mindenkori házi gólkirálya volt, egészen a 2021. december közepén történt távozásáig. A NBI/B Piros csoportjában töltött 2021/22-es idényében 16,4 pontot, 4,3 lepattanót, 4,4 gólpasszt, 2,2 labdaszerzést és 20,6 VAL-t átlagolt a Veszprém játékosaként. Az elmúlt szezon közepétől azonban, egy osztállyal feljebb, az „A” csoportos Nyíregyháza együttesében szerepelt.
 
Innen tér most vissza a Királynék városába, ahol a sportág helyi történetének öt legjobb játékosa közé is beválasztották a „kollégái” tavaly, hogy ismét piros-szürke mezben szórja a hárompontosokat a Vetési Albert Gimnázium közönségének legnagyobb örömére. Ráadásul nemcsak játékosként kamatoztathatja a tudását klubunknál, hiszen az utánpótlásban is dolgozni fog, ahogy tette azt korábban is.
 

 
A Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezetője, Naményi Miklós a következőket nyilatkozta weboldalunknak Madár András újbóli leigazolásáról: „Madár András 2018 óta csapatunk játékosa. Azóta az volt, van és lesz. A féléves kirándulása Nyíregyházára egy “igazolt” távollét volt. Nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatni Andrást, játékának és emberi értékeinek példamutató mivoltát. A 7-es mez újra foglalt. Nagyon örülök, hogy újra itt van köztünk!”
 
Köszönjük ismét Veszprémben „Bandit”, örülünk, hogy újra a csapatunk mezében láthatjuk majd. Sok sikert kívánunk neki az előttünk álló szezonhoz!
 
Az alábbiakban egy kis emlékeztető videó arról, hogy csapatunk mesterlövésze milyen bravúros dobásokra is képes, akár egy félidő leforgása alatt!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink