Naptár

Betöltése

Szabó Péter további három évig csapatunk játékosa

2022. Július 20.
1 éve
Hivatalosan tájékoztatjuk a közvéleményt és a kosárlabda szurkolókat, hogy a Veszprém Kosárlabda Kft. és Szabó Péter további három évvel hosszabbította meg az irányító szerződését. Ennek értelmében, csapatkapitányunk kontraktusa a 2024/25-ös szezon végéig érvényes.
 
A 183 cm magas és 82 kg súlyú irányító 2018 nyarán érkezett Veszprémbe, ahol azóta is meghatározó szerepet tölt be az együttes irányítójaként, sőt 2020 óta csapatkapitányaként is.
 
Az előző idény alapszakaszában a legponterősebb játékosunk volt. Meccsenként 36,2 percet töltött a parketten (5. legtöbb a ligában), amely idő alatt 17,2 pontot (7.), 5,2 gólpasszt (6.) és 24,1 VAL-t (7.) átlagolt. Kapitányunk a legtöbb pontját, 28-at a Jászberény elleni veszprémi mérkőzésen dobta, míg a Salgótarján elleni, szintén hazai találkozón adta a legtöbb gólpasszt, szám szerint 9-et. A rájátszásban 30,3 perc, 17,5 pont, 3,3 gólpassz és 21,8 VAL fűződött a nevéhez.
 

A Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezetője, Naményi Miklós a következőket nyilatkozta weboldalunknak a csapatkapitány többéves szerződéshosszabbításáról: „Szabó Peti nélkül már a veszprémi kosárlabda elképzelhetetlen. Nem csak felnőtt játékosként mutatja meg évek óta extra klasszisát, de minden fiatal számára példamutató a játéka, hozzáállása. Az utánpótlás-nevelésben betöltött vezető szerepe pedig már a jövőt képviseli. Mind személyével, mind családjával meghatározó tagjává vált városunk kosárlabda életének.”

Bizonyára mindenki számára nagy öröm, hogy Peti továbbra is klubunkat erősíti, hiszen igazi családtaggá vált a veszprémi kosárlabdaközösségben. Kiemelkedő szerepét és elismertségét tökéletesen alátámasztja, hogy a veszprémi kosárlabdázás megalapulásának hetvenedik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen 2021 decemberében, az esemény résztvevői őt is beválasztották a sportág helyi történetének öt legjobb játékosa közé.
 
Sok sikert kívánunk kapitányunknak az újabb, immáron ötödik veszprémi idényében!
 

Fotók: Fux Marcell – veszpremkosar.hu
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink