Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: TF – Veszprém

2022. Május 09.
1 éve
A Veszprém Kosárlabda Klub az NBI/B Piros csoportjának rájátszásban a hetedik hely megszerzésére készül. Az oda-visszavágós párharcban a TF-BP lesz az ellenfele. Ez a két találkozó egyben a 2021/22-es szezon utolsó két mérkőzése lesz. A felek először a fővárosban, a Sport 11 Sportcentrumban csaptank össze május 11-én, szerdán, 19:30-tól, míg a visszavágóra pénteken, azaz május 13-án, 18:30-tól kerül sor Veszprémben, a Vetési Albert Gimnáziumban. A hazai meccsre a belépés díjtalan lesz!
 
Mindkét találkozóról lesz élő közvetítés, az idegenbeli meccset a SPORT MÉDIA YouTube csatornája közvetíti majd élőben, míg a hazai összecsapást a Veszprém Kosárlabda Klub YouTube csatornája és Facebook oldala egyaránt adja.
 
A két csapat az alapszakaszban egymás ellen szoros meccseket játszott, mindkét esetben a hazai együttes nyert. Előbb a fővárosban találkoztak a felek október közepén, és a beák Gábor irányította TF 102:98-as győzelmet aratott hosszabbítás után, míg január végén a veszprémiek örülhettek a 97:95-ös diadaluknak.
 
A TF-BP csapata az alapszakaszt végül tizenkét győzelemml és tizennégy vereséggel a nyolcadik helyen zárta, közvetlenül a Veszprém mögött, amely két győzelemmel többet szerzett. A rájátszásban ezt követően az alapszakaszgyőztes Budapesti Honvéd SE várt rájuk, és három-nullás összesítéssel jutott rajtuk túl az elődöntőért folyó harcban. A mérkőzések eredményei a következő voltak: 70:54, 80:90 és 72:68. Ezt követően az ötödik helyért folyatott harc várt rájuk is, akárcsak a Veszprémre. A TF ebben a szakaszban a BKG Príma akadémia ellen meccselt. Az első összecsapást 89:104-re, a másodikat pedig a 83:75-re nyerte Dr. Nagy Ágoston alakulata, így a Tehetséges Fiatalok is a hetedik helyért folytathatja, akárcsak a bakonyi együttes.
 

Zeljko Lukajic csapata ugyanis az elmúlt két hétben a MAFC ellen küzdhetett, ám sajnos mindkét mérkőzésen vereséget szenvedett. A hazai találkozón két perccel a vége előtt még vezetett is a Veszprém, ám végül Tóth Péterék 97:105-re nyertek, míg a visszavágót 105:86-ra.
 
A TF elleni párharcban sajnos már nem állhat rendelkezésünkre Horváth Ákos, aki a MAFC elleni második mérkőzésen bokatörést szenvedett. Ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk Ákosnak!
 
Eljött tehát a szezon finise, szurkoljunk együtt a fiúknak, akár a helyszínen, akár a képernyő előtt, hogy győzelemmel, győzelmekkel és persze a hetedik hely elérésével zárják ezt az idényt!
 
Hajrá Veszprém!

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink