Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Vasas – Veszprém

2021. Március 05.
3 éve
Visszatérünk Veszprémbe, ahol ezúttal a Vasas Akadémiát látjuk vendégül, március 6-án, 17:00-tól a Március 15. úti Sportcsarnokban.
 
Nehéz időszakon van túl a csapatunk, ugyanis az elmúlt héten két mérkőzést is játszottunk, mind a kettőt idegenben, ráadásul meglehetősen messze. Előbb a Salgótarjánhoz látogattunk(92:91), majd a Miskolc ellen léptünk pályára(94:86). Habár a győzelmet nem sikerült elhoznunk egyik összecsapáson sem, szégyenkezni sincs okunk, hiszen mindkét találkozón remek játékot produkáltunk bizonyos periódusokban, a küzdeni tudásra pedig pláne nem lehetett panasz.
 
Orgona Gergő még mindig nem tudott visszatérni a pályára hátsérülése miatt, így magasposzton továbbra is emberhiányban szenved a csapatunk.
 
Aktuális ellenfelünk az a Vasas Akadémia lesz, akikkel nemrégiben, február közepén már megmérkőztünk. Azon a találkozón végül magabiztos győzelmet arattak Medve Mátéék (93:86) hazai pályán. Ők legutóbb a Budapesti Honvéd csapatával küzdöttek meg, és nyertek 104:97 arányban.
 

Szoros a verseny a bajnokságban, hiszen a harmadik és a nyolcadik helyezett között három pont van, így nagy lesz a harc az alapszakasz utolsó hónapjában, hogy mindenki minél jobb helyet tudjon megszerezni a rájátszásra. Mi jelenleg a hatodik helyet foglaljuk el, közvetlenül a MAFC mögött és a Honvéd előtt. Huszonegy mérkőzésből tizenkettőt tudtunk megnyerni, míg kilencen vereséget szenvedtünk. Ellenfelünk pedig a harmadik helyen áll, tizennégy győzelemmel és nyolc vereséggel.
 
Nehéz és fontos meccs vár tehát ránk a bajnokság 23. fordulójában, amelyet terveink szerint élőben fogunk közvetíteni a YouTube csatornánkon.
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink