Naptár

Betöltése

Hírek

Száz pont, hatvannégy lepattanó

Megerősítette élmezőnybeli tagságát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban, a palánkok alatt erődemonstrációt tartott, az új szerzeményét bemutatott kosárlabdakörünk – a későbbi kihagyásai dacára – hovatovább az első negyedben lezárta a párharcot.

Nem gondolnak örömjátékra

Egyetlen ellenfelét sem becsüli le a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban, ugyanakkor kosárlabdázóinknak november tizenegyedikén (péntek, 17 óra) nem lehet más céljuk, mint saját híveik előtt két vállra fektetni az Alba Fehérvár II-t.

Megszenvedtek az újabb diadalért

Ahogy arra a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói előzetesen számítottak: az NB I/B Nyugati-csoport hatodik körében roppant kemény és kiélezett csatába bonyolódtak a baranyai megyeszékhelyen, végül – ha nehézségek árán is, de – megnyerték a fordulatos összecsapást.

A szív diadala

Végletekig kiélezett csatában győzedelmeskedtünk Pécsett  

Nem árt az óvatosság

Nyerni szeretne a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém október 31-én (hétfő, 17 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó otthonában, még ha tudják is, hogy ez nem lesz könnyű. A sérült Kámán Tamás nem szerepelhet, míg az új bosnyák légiós papírjai még nem rendeződtek el.

Fontos az utánpótlás nevelés

Az egykori kiváló játékos, Szokolik Gergely irányítása alatt zajlanak az U9-es edzések.

Diadal a legendák előtt

Méltóképpen ünnepelte meg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a helyi kosárlabdázás hatvanötödik évfordulóját: az NB I/B Nyugati-csoport ötödik körében – lelkes és hozzáértő közönségüknek is köszönhetően – megszerezték harmadik évadbeli győzelműket.

Legyen ünnep a pályán és ünnep a lelátón

Az immár saját öltözőt birtokló HOYA-Pannon Egyetem Veszprém október 21-én (péntek, 17 óra) – a Metal-Work Bonyhádi KSE ellen – bizonyítaná, hogy az évadban eddig mutatottnál többre képes. Iparkodnának, lévén, a párharc szünetében ünneplik a helyi kosárlabdázás hatvanötödik évfordulóját.

Izzadtságszagú győzelem

Nem játszott jól, ugyanakkor – nagy nehézségek árán – kiharcolta második évadbeli sikerét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban, kosárlabdázóink sokáig ötlettelenül tettek-vettek, ám a hajrára megemberelték magukat.

A siker lebeg a szemük előtt

Azon lesznek a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém aktívái október hetedikén (péntek, 17 óra), az NB I/B Nyugati-csoport negyedik körében, hogy nyerjenek a Tehetséges Fiatalok-Budapest ellen, s kiszolgálják az évadban őket először bíztató híveiket.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink