Naptár

Betöltése

Hírek

Építenék tovább a szériát

Noha nincs még teljesen kész állapotban, s egy, az otthonában veszélyes csapat pályáján vizitál október tizenötödikén (vasárnap, 17 óra) a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink igyekeznek kihozni magukból a legtöbbet, ami újabb sikert eredményezhet számukra.

Szünet után jött a jó játék

Nem állította az aktuális riválisa nehéz feladat elé a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet, kosárlabdázóink könnyen oldották meg az NB I/B Piros-csoportban tegnap rájuk várt feladatot, de az ünneplésnek még nincs itt az ideje, mert a javuló forma tovább javítható.

Nem borulhat a papírforma

Remek mérkőzésre van kilátás október tizedikén (kedd, 17 óra) a Vetési gimnázium tornatermében, ahol az NB I/B Piros-csoportban érdekelt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém megvédené a hazai pályáját. Valószínűleg ezúttal is a védekezés lehet a siker kulcsa.

Minden jó, ha vége jó

Ha nem is hozta azt a kosárlabdát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amit a szakmai stábja előzetesen remélt, az egylet megszerezte második diadalát az NB I/B Piros-csoportban. A remek megoldásokkal szolgált Ryan Cook pedig igazolta, hogy megéri a pénzét.

Kérik a következőt

A játék valamennyi elemében felülmúlta megyebeli riválisát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – ha csak ezt vesszük alapul, akkor nem igazán volt kérdés, hogy melyik csapat jut a Hepp-kupa második fordulójába.

Nem figyelik a tabellát

Semmi sem mentesíti a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet az alól, hogy október hatodikán (péntek, 17 óra) győztesen hagyja el a Vetési gimnázium tornatermének pályáját, miközben tisztában vannak azzal, hogy az NB I/B Piros-csoportban nincs olyan, hogy könnyű mérkőzés.

Megérdemelt győzelem

Összességében nem kellett izgulni a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek az évadbeli hazai debütálása okán, sportolóink az időnkénti görcsösségüket levetkőzve egy jó képességű gárdát vertek meg az NB I/B Piros-csoportban. Az első diadal ezért is értékes.

Gyorsabban és pontosabban

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói azon vannak, hogy szeptember 27-én (szerda, 17 óra) megmutassák valódi tudásukat a Calle Pubfood Békés ellen. A balul sikerült évadnyitójuk után, idehaza csakis a diadal elfogadható tőlük.

Ritkán remegnek így kezek…

Rossz szájízzel tért haza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az átszervezett NB I/B Piros-csoport évadnyitójáról, a második félidőben gyengén muzsikált, csupán két tucat pontot hintett kosárlabdázóink képtelenek voltak érvényesíteni az akaratukat.

Győzelemmel debütálnának

Noha a holt idényben jelentős átalakuláson esett át, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém mindent megtesz majd egy sikeres szereplésért az átszervezett NB I/B Piros-csoportban; az első vizsga szeptember 24-én (vasárnap, 16.30 órakor) lesz a Nyíregyháza Blue Sharks otthonában.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink