Naptár

Betöltése

Hírek

Listavezető kontra sereghajtó

Papíron egy ismét könnyebben hozható mérkőzés előtt áll a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, viszont az esélyesebb kosárlabdázóink január tizenhetedikén (csütörtök, 18 óra) az idén látottaknál magabiztosabban játszanának, hogy a hazai fellépésükön ne elsősorban a küzdelem domináljon.

Nehéz szülés volt

Gyakran a kötelező győzelmet a legkeservesebb megszerezni, eme tételt igazolta a dr. Hepp Ferenc emlékkupa ötödik fordulója: a hazai környezetben szerepelt Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a vártnál jóval körülményesebben váltott jegyet a sorozat négyes döntőjére.

A lényeg a győzelem

Nehezen őrölte fel a roppant szívósan küzdött riválisa ellenállását a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoportot makulátlan mérleggel vezető kosárlabdázóink értékes diadalt arattak a – bajnokit a második félidőben teljesen nyílttá tett – „ragadozók” otthonában.

Boldog újévet kívánnának

Ha agresszíven és keményen védekezik a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém január ötödikén (szombat, 17 óra), akkor a Nagykőrösi Sólymok KE pályáján könnyebben valósíthatja meg az elképzeléseit, az éllovas kosárlabdázóink mindazonáltal minél kisebb teret engednének a riválisnak.

Győzelem a karácsonyfa alá

Az előzetes esélylatolgatásoknak megfelelően, a tizenharmadik bajnokiját is „hozta” a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoportot továbbra is makulátlan mérleggel vezető kosárlabdázóink legfeljebb amiatt búslakodhattak, hogy nem érték el a száz pontot.

Siker, mint karácsonyi ajándék

Győzelemmel vonulna rövid téli pihenőjére a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoportját hibátlan mérleggel vezető kosárlabdázóink december huszonegyedikén (péntek, 18 óra) ráadásul jól is játszanának a híveik előtt, dacára annak, hogy nehéz csata vár rájuk.

Megoldották a feladatot

Ismét érvényesítette az akaratát a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a tabellát továbbra is – makulátlan mérleggel – vezető kosárlabdázóink végig nyugodtak maradtak és az ellenfelüknél több energiát mozgósítottak.

Nagy csatára van kilátás

Ha maximális koncentráltsággal és hozzáállással lép pályára a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém december tizenötödikén (szombat, 16 óra), óriási meglepetés aligha érheti a Vasas Akadémia otthonában, kosárlabdázóink ezzel együtt tudják: roppant komoly megmérettetés vár rájuk.

Izzadtságszagú, de győzelem

Fogott már ki jobb napot a (…tegnapinál a) Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a szezonban még veretlen kosárlabdázóink képtelenek voltak meglepni a riválist, az izgalmas csata végén mégis diadalnak örülhettek, így megerősítették vezető helyüket a tabellán.

Pozitívan állnak a mérkőzéshez

Az eddigi útját járná a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a jó formában lévő kosárlabdázóink december hetedikén (péntek, 18 óra) a tőlük elvárható, magas színvonalú játékot adnák – ezúttal hazai környezetben folytatnák a pompás évadbeli szériájukat.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink