Naptár

Betöltése

Hírek

A nagy lehetőség kapujában

Miközben a királynék városában kosárlabdaláz ütötte fel a fejét, a „kórt” előidéző Hoya-Pannon Egyetem Veszprém készen áll a másodosztályú liga két diadalig tartó döntőjének május tizenhetediki (péntek, 18 óra) nyitányára. A híveik biztatására is számító sportolóinknak a lélektanilag fontos első, hazai csatára megvannak azok a fegyvereik, amikkel csapás mérhető az ellenfélre.

Nyitva van az aranykapu

Két év után újra jegyet váltott a másodosztályú kosárlabdaliga fináléjába a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, sportolóink a két diadalig tartó elődöntő első, „kipipált” felvonása után nem „szálltak el maguktól”, és igazi csapatmunkával szolgálva idegenben is – szinte végig vezetve, valamint megérdemelten – nyertek.

Nem forgott veszélyben a siker

Egy lépéssel közelebb került a másodosztályú kosárlabdaliga fináléja felé a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, ehhez az kellett, hogy a motiváltan és koncentráltan játszott, az önbizalmában erősnek tűnt csapatunk „behúzta” a két győzelemig tartó elődöntő első felvonását.

Ezt a diót is feltörnék

A másodosztályú kosárlabdaliga elődöntőjében garantáltan nehezebb feladat vár a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémre, mint a sikerrel megvívott negyeddöntőben, sportolóink ezzel együtt pozitívan és optimistán várják a párharc május másodikán (csütörtök, 18 óra) tartandó első felvonását: megmutatnák, hogy remek csapatuk van.

Közte ötvenegy: ez Veszprém!

A papírformának megfelelően elsőként a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém váltott jegyet a felsőházi play-off négy legjobb csapata közé, kosárlabdázóink a hétvégi nyitányhoz képest „tekertek egyet a pótméteren”: a párharc második fellépésén szinte mindent úgy csináltak, ahogy azt tőlük előzetesen a szakmai stábjuk kérte.

Egy–null, ide

Kihasználta a pályaelőnyét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi rájátszás két győzelemig tartó negyeddöntőjének első felvonásán, kosárlabdázóinknak úgy sikerült érvényesíteniük a papírformát, hogy – a híveik által óhajtott erődemonstrációjuk helyett – csak ritkán tudták az igazi arcukat mutatni.

Fontos a jó rajt

Ha úgy játszanak a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, ahogy tudnak, s megvalósítják, amit előzetesen terveznek, akkor április tizenharmadikán (szombat, 18 óra) – idehaza és a párharc favoritjaként – jó eséllyel nyerhetnek a felsőházi rájátszás két győzelemig tartó negyeddöntőjének első felvonásán.

Csalóka eredmény

Kikapott és évadbeli második vereségét volt kénytelen elszenvedni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, ám a párharc kimenetelétől függetlenül – az Észak-Alföldön felettébb tartalékosan kiállt – kosárlabdázóink megnyerték az NB I/B Piros-csoport alapszakaszát; és a felsőházi play-off első körében a pécsiekkel találkoznak.

A rájátszásra hangolva…

Bármi történik a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémmel az alapszakasz utolsó fordulójában, a tabellán megőrzi az első helyét. Sportolóink ezzel együtt nem adják fel a március harmincegyedikére (vasárnap, 18 óra) kiírt csatát, – ha sebeiket „nyalogatva”, a „túlórára” tartalékolva is, de – mindent megtesznek az idegenbeli sikerért.

Alapszakasz-győztesek

Ha a végeredmény nem is tükrözi színtisztán: nehezen, ám felőrölte a – mérkőzés első félidejét nyílttá tett – vetélytársa ellenállását a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az elképzeléseiket végül érvényre juttatott kosárlabdázóink ily’ módon megnyerték a másodosztályú bajnokság első periódusát.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink