Naptár

Betöltése

Hírek

Most jön csak a neheze

A felsőházi rájátszás nyitó körében élne a hazai pálya előnyével a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az alapszakasz-első klubunk április hatodikán (csütörtök, 17 óra) érvényesítené az akaratát a keleti-negyedikkel, a Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE-vel szemben.

Tizenkilenc: végállomás

Megszakadt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém szeptember végétől íródó, tizenkilenc diadalt számláló sorozata az NB I/B Nyugati-csoportban, ám kosárlabdázóink így is alapszakasz-elsők lettek és a legjobb starthelyről várhatják a közelgő felsőházi rájátszást.

Búcsú az alapszakasztól

A Vetési gimnázium termébe április elsején (szombat, 18 óra) kilátogató hívek bizakodnak, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém aktíváinak motivációjával annak ellenére nem lesz gond – az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC ellen –, hogy alapszakasz-elsők lettek.

Nagy lépés az álmok felé

Megnyerte a másodosztályú bajnokság alapszakaszát – emiatt a „túlórában” végig élvezheti a pályaelőnyt – a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Nyugati-csoportban élenjáró kosárlabdázóink az első kör utolsó előtti fordulójában is magabiztosak voltak – és győztek.

Nincs gond a motivációval

Az ígéretes időszakát élő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém március 23-án (csütörtök, 17 óra) megnyerheti a csoportja és a másodosztályú bajnokság alapszakaszát, ehhez kosárlabdázóinknak nem kell mást tenni, mint idehaza két vállra fektetni a Motax-Pápai KC-t.

Eredmény: ahogy azt tervezték

Az újabb győzelmével versenyben maradt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B, illetve annak Nyugati-csoportjának alapszakaszbeli elsőségéért, a mesés sikerszériát építő kosárlabdázóink ezúttal a Hűség városában nyertek.

Továbbépítenék a sikerszériájukat

Kizárólag a diadal lebeg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolóinak szeme előtt, akik március tizenhetedikén (péntek, 17.30 óra) a Soproni MAFC-NyME otthonában vizitálnak. Az éllovas játékosai ígérik: a Hűség városában is lelkesek és motiváltak lesznek.

Ellátták a bajaiak baját

Megerősítette pozícióját az NB I/B Nyugati-csoport élén a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a zsinórban tizenhetedik győzelméhez „érkezett”, összesen huszonegy labdát szerzett kosárlabdázóink a vártnál könnyebben bántak el az ellenfelükkel.

Remek párbajra van kilátás

Teljesen más jellegű csatára számít az éllovas HOYA-Pannon Egyetem Veszprém március tizedikén (péntek, 17 óra), mint azt az NB I/B Nyugati-csoport táblázata sugallja, lévén, a tízedik helyezett Bajai Bácska FKE sokkal jobb csapat a kimutatás szerintinél.

Triplaeső kontra győzelem

Nem adott ki magából apait-anyait a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoport tegnapi körében; kosárlabdázóink a papírformának megfelelve ugyanakkor bizonyítottak, ilyenformán továbbíródott a bámulatos sikerszériájuk.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink