Naptár

Betöltése

Hírek

Nem azt hozták, amire képesek

Csak egy kicsi plusz hiányzott ahhoz, hogy a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém finalista legyen a felsőházi play-off-ban, mivel a kosárlabdázóink mellől elpártolt a szerencse – és elvesztették a hazai pályájuk előnyét –, a másodosztály harmadik helyéért az alapszakasz-győztes Oroszlányi SE Lionssal „randevúznak”.

Nincs mese, nyerni kell

Csakis a győzelem lebeg a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázóinak szeme előtt a felsőházi play-off két diadalig tartó elődöntőjének – május tizenkilencedikén (szombat, 18 óra) esedékes – harmadik találkozójára készülvén, tisztában vannak azzal, miszerint a sorsuk a kezükben van.

Ennél több kell

Mivel a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém nem a legszebb arcát mutatta a felsőházi play-off két diadalig tartó elődöntőjének második mérkőzésén – nem a megbeszéltek szerint játszott –, kikapott a fővárosban; ez azt jelenti, hogy az alakulatok hétvégén ismét egymásnak feszülnek.

Arra tartanak, amerre kell

Kihasználta a pályaelőnyét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi play-off két győzelemig tartó elődöntőjének nyitányán, a kosárlabdázóinknak támadásban ugyan akadtak hiányosságaik, viszont a szívük ismét a helyén volt – a küzdőszellemük átsegítette őket a megpróbáltatásokon.

Csak most kezdődik a tánc

Kiélezett csatá(k)ra van kilátás a felsőházi rájátszás két diadalig tartó elődöntőjében: a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém és a Vasas Akadémia először május tizenegyedikén (péntek, 18 óra) feszül egymásnak, a kosárlabdázóink lendületes kezdéséhez jó táptalajt jelenthet a hazai pálya és a szurkolóik bíztatása.

Drámai fordítás a végén

Végül is nem engedett meg magának újabb kisiklást a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a másodosztályú pontvadászat felsőházi rájátszásában, de a lefújáskor győzelemnek örülhetett kosárlabdázóink ennél könnyebben is bejuthattak volna a jövő héten kezdődő elődöntőbe.

Ennél több van bennük

Remélhetőleg tudják a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, hogy a felsőházi rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzésén mit és hol rontottak el, hiszen ezúttal önmagukat verték meg. Sportolóink jövő héten nem engedhetnek meg maguknak újabb kisiklást.

Egy–null, ide…

Megdolgozott, ám leginkább vért izzadt a sikerért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi rájátszás negyeddöntőjének első mérkőzésén, a csúcsformájuktól messze pattogtatott kosárlabdázóink ily’ módon előnybe kerültek a két diadalig tartó párharcban.

Nyújtsák azt, amire képesek

A képlet mondhatni egyszerű: a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek nyerni kell a rájátszás két diadalig tartó negyeddöntőjének első, április 25-én (szerda, 17 óra) tartandó derbijén; a vendéglátói szerepkörbe került kosárlabdázóink készen állnak a „túlórai bevetésre”, tudják, hogy mi a feladatuk.

Száz pont felett…

Papírforma eredmény született az NB I/B Piros-csoport utolsó alapszakaszbeli körében: a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém folytatta tavaszi győzelmi sorozatát. Kosárlabdázóink másodikként zárták a bajnokság első fázisát és bíztató formában várják a közelgő rájátszást.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink