Naptár

Betöltése

Hírek

Presztízscsata a kupában

Vérbeli megyei rangadónak ígérkezik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém és a Motax-Concordia KC Pápa összecsapása október 29-én (szerda, 19 óra) a Hepp-kupa harmadik fordulójában.

Elköszöntek egymástól

Közös megegyezéssel szerződést bontott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a 19 éves Meghan Popotte-tal – a gall  légiós minden bizonnyal hazatér szülőföldjére, Guadeloupe-ba.

Megvan az első hazai diadal

Megérdemelten fektette két vállra a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a Falco KC Szombathely II.-t a férfi kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának harmadik fordulójában.

Gördülékenyebbé tennék a játékukat

A múlt heti vereség után a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém október 24-én (péntek, 19 óra) a Falco KC Szombathely II. ellen köszörülné ki a csorbát a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában.

Nem ilyen bemutatkozásról álmodtak

Még a záró negyedben is vezetett a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a B-Beton Bonyhádi KSE ellen a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának rangadóján, ám a hajrában a vendégek szétlőtték az állásaikat.

Közönségszórakoztató párharc lehet

Nem akármilyen fegyvertény lenne, ha a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém október 17-én (péntek, 19 óra) az évad első hazai mérkőzésén megálljt parancsolna a B-Beton Bonyhádi KSE-nek.

HOYA, mint névadó szponzor

Ezentúl Hoya-Pannon Egyetem Veszprém néven szerepel a királynék városának kosárlabdaklubja, az egyesület elöljárói a minap kötöttek együttműködési megállapodást hazánk vezető szemüveglencse gyártó cégével.  

Kuparajt győzelemmel

Sikerrel vette a Pannon Egyetem Veszprém KK a férfi kosárlabda Hepp-kupa első fordulóját, Sipos Ádámék különösen a második és a harmadik negyedben voltak ellenállhatatlanok.

Udvariatlan vendégek

Értékes idegenbeli győzelmet aratott a Pannon Egyetem Veszprém KK a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának szezonnyitóján.

Az oroszlányi oroszlánbarlangban

A győzelembe vetett hit reményében utazik el a Pannon Egyetem VKK az Oroszlányi SE Lions otthonába, ahol október 3-án (péntek, 19 óra) megkezdi szereplését a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink