Naptár

Betöltése

Hírek

Szó sincs unatkozásról

Az új kiírásban minden szempontból előrelépne – az alapozást a minap megkezdő – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amely a másodosztályú sorozat rajtjáig egységes csapattá, igazi közösséggé kovácsolódna.

A nagyoknak is segítségére lenne

Beszélgetés Szeifert Zalánnal, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázójával, aki a társaival nemrég második lett egy tóparti streetball-rendezvényen és immár a hármas posztról hajigálja a triplákat.

Mindig a sor elején

Beszélgetés Kováts Viktorral, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázójával, aki tisztában van azzal, hogy a gárdában immár másokat illet a főszerep, de ha kell, odateszi magát a mérkőzéseken.

A közösség hasznára lenne

Beszélgetés Kámán Tamással, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ex-válogatottjával, aki mifelénk is alkalmazkodott a körülményekhez, ráadásul közben bizonyította: mindig és mindenütt lehet rá számítani.

Lapot osztana magának

Beszélgetés Blaskovits Balázzsal, aki a tavaszi kéztörése után hasznos tagja lenne a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek,igaz egyelőre még nincs csúcsformában és főként a Balaton-parton sütteti a hasát.

Jól érzi magát mifelénk

Beszélgetés Vertetics Ádámmal, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém karmesterével, aki miután búcsút vett a püréktől egy családi birtokon dolgozik, s reméli, hogy ősszel egy még jobb szellemű gárdában játszhat.

Ősszel is folytatódhat a Puszta-show

Megtehetné, még sem láblógatással telik a holt idény Puszta Dávid számára, aki a nyári kosárlabdatornák mellett azért dolgozik, hogy a – szerinte feljutásra is esélyes – klubjában ősszel még erősebb legyen.

Nem csak az eredményesség számít

Színvonalas képzés zajlik a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesületben, a területi alapokon szerveződő korosztályos bajnokságok arról árulkodnak, hogy a széles tömegbázist kialakító műhely jó úton halad.

Tárt karokkal várják

Beszélgetés Simon Lászlóval, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém nemrég igazolt kosárlabdázójával, aki elárulta: egy erős játékoskeretű csapathoz érkezett és hosszú távon gondolkodik a királynék városában.

Minden adott az előrelépéshez

Általában fegyelmezett és tudatos kosárlabdával szolgált a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a nemrég zárult évadban, ám ahhoz, hogy a szerethető gárda átlépje az árnyékát, játékuk továbbcsiszolására van szükség.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink