Naptár

Betöltése

Hírek

Az első a második ellen

Csak akkor lehet esélye a tabellamásodik HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek január huszadikán (péntek, 19 óra) az éllovas Oroszlányi SE Lions otthonában nyerni, ha minél több kosárlabdázója a tudása legjavához közelítőt nyújt.

Megszilárdították a dobogós helyüket

Visszavágott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a nyitó fordulóban elszenvedett kiadós, törökbálinti fiaskóért – a sikerért alaposan megdolgozott, sok energiát mozgósított kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati-csoportban zsinórban a tízedik diadalukat aratták.

Nem hajtja őket bosszúvágy

Azon az úton haladna tovább a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amin negyedéve jár; kosárlabdázóink január 13-án (péntek, 17 óra), az MTK Törökbálint vendéglátójaként színvonalas előadással – és persze diadallal – szolgálnák ki a közönségüket.

Ott folytatták, ahol abbahagyták

Idegenbeli bravúrt elérve, az új évben is folytatta jó sorozatát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban; a derbiről-derbire javuló kosárlabdázóink főként remek védekezésüknek köszönhetik, hogy zsinórban a kilencedik sikerüknél járnak.

Idegenbeli bravúrra vágynak

A bejgli- és töltött káposzta-„idény” után kemény összecsapásra számít a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém január hatodikán (péntek, 19 óra) az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonában, a derbin a mieink jó védekezéssel állítanák meg a hazaiakat.

Mikor beérik a munka gyümölcse…

Talán a zajló szezon legjobb „műsorával” búcsúztatta az évet a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a lendületbe jött – zsinórban nyolc diadalnál járó – kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati-csoport újabb körében a játék minden elemében felülmúlták a megyebeli riválist.

Ajándékkal készülnek karácsonyra

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém esetében valahol mindig különleges jelentőséggel bírnak a Motax-Pápai KC elleni csaták. Nem lesz ez másként december 16-án (péntek, 18 óra) sem, vendégkörünk akkor nyerheti meg a megyei rangadót, ha okosan és fegyelmezetten játszik.

Hazai évzáró győzelemmel

Három negyeden át igazolta a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, hogy az NB I/B Nyugati-csoport zajló kiírásában is komoly potenciállal rendelkezik. Kosárlabdázóink zsinórban elért hetedik diadalát azonban némiképp beárnyékolja, hogy az utolsó tíz percben alaposan visszavettek a tempóból.

Hazai évbúcsúztató következik

Nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém számára a kötelező diadal kategóriájába tartozna a Soproni MAFC-NyME elleni december kilencediki (péntek, 17 óra) csata, ám ha azt abba a mederbe képesek terelni, amibe szeretnék, akkor nem lehet különösebb gondjuk.

Csapatban gondolkodik, élvonalba pályázik

Beszélgetés az egyesület új szerzeményével, a bosnyák Nebojsa Pavloviccal, aki mifelénk rövid idő alatt bizonyította, hogy jól képzett, pontos és „gólerős” a mezőnyből, remekül dobja a triplákat, de a palánkok alatt is feltalálja magát.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink