Naptár

Betöltése

Hírek

Izzadtságszagú, de győzelem

Fogott már ki jobb napot a (…tegnapinál a) Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a szezonban még veretlen kosárlabdázóink képtelenek voltak meglepni a riválist, az izgalmas csata végén mégis diadalnak örülhettek, így megerősítették vezető helyüket a tabellán.

Pozitívan állnak a mérkőzéshez

Az eddigi útját járná a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a jó formában lévő kosárlabdázóink december hetedikén (péntek, 18 óra) a tőlük elvárható, magas színvonalú játékot adnák – ezúttal hazai környezetben folytatnák a pompás évadbeli szériájukat.

Jár nekik az elismerés

Könnyű győzelmet aratott a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a dr. Hepp Ferenc emlékkupa negyedik fordulójában, így az idegenben is önbizalomtól duzzadt kosárlabdázóink bejutottak a sorozat nyolc legjobb együttese közé.

Hibátlan maradt a mérleg

Jóformán vért kellett izzadni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek, hogy az NB I/B Piros-csoportban megőrizze a veretlenségét; kosárlabdázóink az izgalmas és közönségszórakoztató bajnokin a vártnál pontatlanabbnak bizonyultak, más kérdés, hogy a rivális ellen nehéz volt játszani.

Hagyomány kontra lendület

Nehogy valaki is azt higgye, hogy a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek november huszonharmadikán (péntek, 19 óra) könnyű dolga lesz a Budapesti Honvéd SE otthonában, igaz, a ligában még veretlen kosárlabdázóink esélyesek a győzelemre, ősszel már megmutatták, hogy jó állapotban vannak.

Erre lehet építeni

Megőrizte a veretlenségét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, – az álomszerű első tíz percet produkált – kosárlabdázóink megérdemelten nyerték meg a liga csúcsrangadóját; a sikerük értékét növeli, hogy egy erős és komplett csapatot győztek le.

Együtt a szurkolókért

Klubunk is becsatlakozott az Építők Szurkolói kártya programba.   Veszprém kosárlabda- és kézilabda csapata együttműködik a szurkolókért. A veszprémi kézilabda klub 2016 júliusában hozta létre az Építők szurkolói kártya programot, amely rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált. 

A győzelem a céljuk

Készen áll az NB I/B Piros-csoport csúcsrangadójára az éllovas Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink tudják, ha november tizenhatodikán (péntek, 18 óra) kontrollálják az Oroszlányi SE Lions játékát, akkor jó esélyük lehet a sikerre. Ami biztos, sokkal keményebb dolguk lesz, mint az elmúlt hetekben.

A védekezés volt a kulcs

Nem osztott lapot a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az aktuális vetélytársának az NB I/B Piros-csoportban, a jó passzban lévő, a másodosztályú bajnokságban továbbra is veretlen kosárlabdázóink érvényesítették az akaratukat és kihasználták a másik oldal megingásait.

A hetedik

Nem kellett óriási erőfeszítéseket tenni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek, hogy az NB I/B Piros-csoportban megszerezze a hetedik győzelmét, a zajló évadban még veretlen kosárlabdázóink becsülettel tették a dolgukat és hozták az előzetesen kötelezőnek tartott diadalt.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink