Naptár

Betöltése

Hírek

Felszabadultabb játékkal nyerni

Aligha lesz könnyed kikapcsolódás a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC elleni február 12-én (péntek, 17 óra) tartandó csata, lévén, a jó formában lévő vendégek meglepetésre készülnek.

Helyén volt a szívük

Nagy küzdelemben, egy rendkívül kiélezett összecsapást nyert meg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, ahol kosárlabdázóink ilyenformán megerősítették tabella-első helyüket.

ÉLŐ közvetítés az MTK Törökbálint mérkőzésről

ÉLŐ közvetítéssel szolgálunk ezen a héten is.

Visszatérnének a helyes útra

Izgalmakat hozhat a csúcsformáját idén még kereső HOYA-Pannon Egyetem Veszprém február hatodiki (szombat, 17 óra) fellépése az MTK Törökbálint pályáján, ahol a vendégek gyorsabb és dinamikusabb kosárlabdával operálnának.

Elmarad a Vasas Akadémia elleni hazai mérkőzés

A Vetési Albert Gimnázium szalagavató bálja miatt elmaradt a 2016. január 29., 17.00, valamint 19.00 órára kiírt felnőtt és U20 mérkőzéseink.    

Címvédő verte éllovas

Hagyta kiénekelni a szájából a sajtot a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoport tizenkettedik körében, csapatunk fegyelmezettebb és koncentráltabb előadással tovább írhatta volna sikerszériáját.

Elkerülnék a hullámvölgyeket

Nem lenne meglepő, ha a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém január 22-én (péntek, 18 óra) nagy csatába bonyolódna a Metal-Work Bonyhádi KSE pályáján, ezért fontos, hogy a mieink hátul agresszívek, míg elől higgadtak legyenek.

Az annyi, mint tíz–egy

Ha nehezen is, de győzelemmel abszolválta az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszának első körét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém; az éllovas ezúttal izgalmas és közönségszórakoztató csatát „adott” pompás évadbeli mérlegéhez.

Első a harmadik ellen

Ismét a védekezés lehet a siker kulcsa; tudják ezt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém aktívái is, akik január tizenötödikén (péntek, 17 óra), a múlt hetinél koncentráltabb játékkal győznék le a Tehetséges Fiatalok-Budapestet.

Év eleji formát mutattak

Nyert, de aligha kerül be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém históriáskönyvének legszebb fejezetei közé – a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának tizedik fordulójában – a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó felett aratott diadal.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 03. 23.

Korábbi mérk?zés

V

Vásárhelyi Kosársuli
VS  Veszprém KK

94 - 84

2024. 03. 14. 18:30

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink