Naptár

Betöltése

Hírek

Új fejezetet nyitna

Beszélgetés a hátvéd és bedobó poszton is bevethető Medve Mátéval, a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém új szerzeményével, aki tíz éve – az Atomerőmű SE tagjaként – aranyérmes lett az élvonalban, ám a királynék városában nem a paksi emlékeiből szándékozik megélni; mint közölte: nagy reményekkel és komoly célokkal érkezik mifelénk.

Adott a továbbfejlődés

Mind többen vannak a műhely égisze alatt, a sportos család folyamatosan növekszik – röviden így lehetne összefoglalni a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület (VUKE) immáron hagyományos évadzáróját, ahol a különböző korcsoportok legértékesebb és legtöbbet fejlődött játékosait is díjazták.

Az első helyig pattogtattak

A Hoya-Pannon Egyetem Veszprém nyerte meg az Oroszlányba vitt Decathlon B33 Tour 2019 – tizenkét csapatos – országos döntőjét. Az eseményen pompás formával szolgált kosárlabdázóink „bónuszként” elutazhatnak egy közelgő, litvániai challenger versenyre.

Ifjú titán a fedélzeten

A korosztályos válogatott Füzi Róbert a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém harmadik nyári szerzeménye – a Soproni MAFC-tól érkező kosárlabdázó sokat fejlődött az előző szezonban: az NB I/B Zöld-csoport egyik legjobb mesterlövészének bizonyult.

Erőcsatár érkezett

Újabb sportolóval bővült a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – gyengének eddig sem mondható – játékoskerete, a legutóbb a JP Autó-Jászberényi KSE színeiben pattogtatott Czirbus József főként a négyes poszton lehet a csapatunk segítségére.

Paksról Veszprémbe

A hátvéd és bedobó poszton is használható Medve Máté a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém első nyári szerzeménye, a harminc esztendős kosárlabdázó összesen kilenc évadot húzott le az előző állomáshelyén, az Atomerőmű SE-nél – velük hajdanán A-csoportos bajnoki címet is szerzett.

Egymásra találva

Az új idényre a tavasszal látottnál is erősebb keretű, illetve hosszabb kispadú gárdát tervez összerakni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – hangzott el múlt héten a kosárlabdaklubunk hagyományteremtő szándékkal életre hívott családi évzáróján, egyúttal szurkolói találkozóján.

Legyünk minél többen…

Hagyományteremtő szándékkal családi évadzárót és szurkolói találkozót szervez a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém május harmincegyedikén (péntek, 16 órától) a Séd-völgyben, a Kolostorok és Kertek szívében található Völgy Büfében.

Nem lesz harmadik felvonás…

Alárendelt szerepre kényszerült a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a másodosztályú bajnokság két győzelemig tartó döntőjének második mérkőzésén, kosárlabdázóink a múlt heti fiaskó után javítani akartak, ám végül csődöt mondtak: amit gyakoroltak, abból a híveik vajmi keveset láthattak viszont.

Hidegzuhany

Bénítólag hatott a tét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémre a másodosztályú liga – két győzelemig tartó – döntőjének első felvonásán, a sok üresjárattal jelentkezett kosárlabdázóinknak a legrosszabbkor remegett meg a keze, így az esemény fontosságát jobban átérző oroszlányiak megérdemelten jutottak vezetéshez.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink